کد خبر : 126433
انتشار : ۱۳۹۹/۰۵/۰۷ - 10:19
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

«مقام آگاه» خانه‌های خالی بانک‌های غیر دولتی را تکذیب کرد

«مقام آگاه» خانه‌های خالی بانک‌های غیر دولتی را تکذیب کرد

به گزارش سایت خبری مدآرا؛  یک مقام آگاه در نظام بانکی کشور درباره برخی شایعات منتشره در کانال‌های غیر رسمی در مورد نگهداری ۱۰۰۰ واحد مسکونی خالی توسط بانک های غیر دولتی گفت: این خبر ا از اساس صحت ندارد.

وی اضافه کرد : هر کس به آمارهای رسمی بورس و وزارت اموراقتصادی و دارایی و بانک مرکزی و همچنین گزارش‌های بانک های غیر دولتی از قبیل ملت، صادرات، تجارت و رفاه مراجعه کند، درخواهد یافت که اتفاقاً این بانک‌ها در فروش اموال مازاد عملکرد موفقی داشته اند.

در همین زمینه بخوانید:

کدام بانک خصولتی «سلطان مِلک» در تهران است؟

اخبار مرتبط:
افزایش ۳۰ درصدی ظرفیت انرژی خورشیدی کشور
افزایش ۳۰ درصدی ظرفیت انرژی خورشیدی کشور

استاندار اصفهان گفت: با اجرای پروژه‌های متعدد در اصفهان، ظرفیت انرژی خورشیدی کشور به بیش از ۳۰ درصد افزایش خواهد یافت.

کودک ۱۴ ساله بر اثر غرق شدگی در خمینی شهر جان باخت
کودک ۱۴ ساله بر اثر غرق شدگی در خمینی شهر جان باخت

سخنگوی مرکز اورژانس استان اصفهان از فوت کودک ۱۴ ساله بر اثر غرق شدگی در خمینی شهر خبر داد.

افتتاح فاز نخست بزرگترین نیروگاه خورشیدی متمرکز کشور در اصفهان
افتتاح فاز نخست بزرگترین نیروگاه خورشیدی متمرکز کشور در اصفهان

فاز نخست نیروگاه خورشیدی ۶۰۰ مگاواتی فولاد مبارکه به عنوان بزرگترین نیروگاه خورشیدی متمرکز کشور با ظرفیت ۱۲۰ مگاوات، با حضور رئیس جمهور افتتاح شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است