کد خبر : 126216
انتشار : ۱۳۹۹/۰۵/۰۵ - 19:50
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

شناسایی ۲۳۳۳ ابتلا و ثبت ۲۱۶ فوتی جدید کرونا در کشور/ ۳۶۹۵ ایرانی در وضعیت شدید بیماری کرونا هستند

شناسایی ۲۳۳۳ ابتلا و ثبت ۲۱۶ فوتی جدید کرونا در کشور/  ۳۶۹۵ ایرانی در وضعیت شدید بیماری کرونا هستند

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ سیما سادات لاری امروز یک‌شنبه درباره آخرین آمار مبتلایان قطعی به ویروس کرونا در کشور و موارد فوت ناشی از این ویروس گفت: از دیروز تا امروز ۵ مرداد ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۳۳۳ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که  یک هزار و ۲۸۲ نفر از آنها بستری شدند.

سخنگوی وزاررت بهداشت ادامه داد: مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۲۹۱ هزار و ۱۷۲ نفر رسید.

به گفته وی، متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۱۶ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۵ هزار و ۷۰۰ نفر رسید.

لاری اظهار داشت: خوشبختانه تا کنون ۲۵۳ هزار و ۲۱۳ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

او همچنین گفت: ۳۶۹۵ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

به گفته لاری، تا کنون دو میلیون و ۳۲۷ هزار و ۸۵۰ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

این مقام وزارت بهداشت با تاکید بر رعایت اصول سه گانه بهداشتی؛ شست و شوی مداوم دستها، فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک، گفت: همانند روزهای گذشته استانهای مازندران، فارس، آذربایجان های شرقی و غربی، خراسان رضوی، البرز، خوزستان، لرستان، گلستان، کرمان، زنجان و ایلام در وضعیت قرمز قرار دارند.

لاری در پایان گفت: همچنین استان های تهران، اصفهان، بوشهر، هرمزگان، قزوین، مرکزی، خراسان شمالی، همدان، خراسان جنوبی، سمنان، سیستان و بلوچستان، اردبیل و کهگیلویه و بویر احمد هم در وضعیت هشدار قرار دارند.

اخبار مرتبط:
کار به فروش قسطی روغن رسید
کار به فروش قسطی روغن رسید

​اگر سری به فضای مجازی بزنید با قیمت های جدید روغن مواجه می‌شوید. در این میان قیمت روغن سرخ کردنی ۸۱۰ گرمی که پیش از این ۷۵ هزار تومان بود حالا به قیمت ۱۷۵ هزار تومان رسیده است. روغن اویلا۱۳۵۰ گرمی از ۱۵۰ هزار به ۴۷۰ هزار تومان افزایش یافت. قیمت روغن سرخ کردنی ۱۳۵۰ گرمی هم به ۵۱۶ هزار تومان رسیده است. نکته جالب‌تر اینجاست که به دلیل افزایش شدید قیمت روغن خوراکی حالا شاهد پدیده فروش به صورت قسطی نیز هستیم.

بخشایش اردستانی: آمریکا به احتمال زیاد در ونزوئلا نفوذی داشت/ روسیه احتمالاً در برابر امتیازاتی که در اوکراین از آمریکا گرفت، ونزوئلا را رها کرد
بخشایش اردستانی: آمریکا به احتمال زیاد در ونزوئلا نفوذی داشت/ روسیه احتمالاً در برابر امتیازاتی که در اوکراین از آمریکا گرفت، ونزوئلا را رها کرد

احمد بخشایش اردستانی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به حمله آمریکا به خاک ونزوئلا و دستگیر کردن رئیس‌جمهور این کشور، به گفت: به نظر می‌رسد که احتمالاً روسیه در مقابل امتیازاتی که در اوکراین از آمریکا گرفت، ونزوئلا را به‌نفع ایالات متحده رها کرد.

خبرگزاری اصولگرا: در درگیری های شهرستان ملکشاهی ایلام، لطیف کریمی از پیشکسوتان سپاه به شهادت رسید
خبرگزاری اصولگرا: در درگیری های شهرستان ملکشاهی ایلام، لطیف کریمی از پیشکسوتان سپاه به شهادت رسید

ارگان اطلاع رسانی وابسته به سپاه: در درگیری های ظهر امروز در ملکشاهی، لطیف کریمی شهید شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است