کد خبر : 125649
انتشار : ۱۳۹۹/۰۵/۰۱ - 14:46
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

جسد غلامرضا منصوری به کشور منتقل شد؟

جسد غلامرضا منصوری به کشور منتقل شد؟

به گزارش سایت خبری مدآرا، سایت نور نیوز نزدیک به شورایعالی امنیت ملی نوشت: برخی اخبار دریافت شده از انتقال جسد غلامرضا منصوری قاضی پیشین دستگاه قضایی از رومانی به کشور طی شب گذشته حکایت دارد.

بنابر این اخبار؛ پلیس رومانی گرچه همراه جسد منصوری ۲۹ صفحه گزارش شرح ماجرا را ارسال کرده اما همچنان از تحویل تصاویر مربوط به دوربین‌های مداربسته هتل محل اقامت مقتول امتناع می‌کند که همین امر موجب تقویت شبهات طرح شده پیرامون این پرونده شده است.

غلامرضا منصوری یکی از متهمین پرونده فساد موسوم به پرونده اکبر طبری بود که در زمانی که برای معالجه در رومانی به سر می‌برد، در حادثه‌ای کاملا مشکوک کشته شد.

پلیس اینترپل ایران بلافاصله از اینترپل رومانی درخواست بررسی و پیگیری ماجرا را کرده بود.

اخبار مرتبط:
آغاز به کار ایرلاین بومی با سرمایه‌گذاری اصفهانی‌ها و اشتغال ۲۵۰ نفر
آغاز به کار ایرلاین بومی با سرمایه‌گذاری اصفهانی‌ها و اشتغال ۲۵۰ نفر

استاندار اصفهان گفت: با هدف تقویت صنعت هوانوردی و ایجاد فرصت‌های شغلی در استان، ایرلاین بومی با سرمایه‌گذاری فعالان اقتصادی اصفهان راه‌اندازی می‌شود.

بازکردن گره تأمین مالی صنایع اصفهان؛ به ۱۳ پرونده مهم رسیدگی شد
بازکردن گره تأمین مالی صنایع اصفهان؛ به ۱۳ پرونده مهم رسیدگی شد

استاندار اصفهان از حل موانع موجود بر سر راه تأمین مالی ۱۳ پرونده محوری و پیگیری مطالبات شبکه بانکیتا با اقدامات عملی، حمایت از صنعتگران استان شتاب بگیرد.

تجهیزات کارخانه‌های بازیافت زباله اصفهان فرسوده است
تجهیزات کارخانه‌های بازیافت زباله اصفهان فرسوده است

مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری اصفهان گفت: تجهیزات فرسوده کارخانه‌های بازیافت استان اصفهان نیازمند بازسازی فوری هستند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است