کد خبر : 123296
انتشار : ۱۳۹۹/۰۴/۱۸ - 11:21
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

روحانی درباره وضعیت مسکن اعتراف کرد+فیلم

روحانی درباره وضعیت مسکن اعتراف کرد+فیلم

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ روحانی صبح  در جلسه هیئت دولت:

* در هفته جاری تصمیمات خوبی نسبت به مسکن و بورس و ارز اتخاذ کردیم. درخصوص مسکن من به عنوان رئیس‌جمهور اعتراف می‌کنم یک عقب ماندگی در دولت یازدهم داشتیم زیرا برخی طرح های مسکن عملیاتی نشد البته طرح های ما در زمینه هوایی و ریلی و جاده ای و بنادر اجرایی شد اما در بحث مسکن چون گرفتار بودیم که مسکن‌های ناتمام و بدون خدمات را به جایی برسانیم بنابراین دچار عقب ماندگی شدیم و در دولت دوازدهم باید این عقب ماندگی را اجرا کنیم.

* اولین قدم این بود که ۲۵۰ هزار هکتار زمین اطراف شهرها و روستاها به وزارت مسکن تخصیص داده شد. البته این رقم، رقم اولیه است و به یک میلیون هکتار خواهد رسید. اولویت اول ما این است که آنهایی که پول را در بانک به عنوان مسکن یکم گذاشتند، که حدود ۳۰۰ هزار نفر هستند، تامین مسکن آنها در اولویت است. مستاجرینی که امروز شرایط اقتصادی سختی دارند هم در اولویت ما هستند تا مسکن آنها تامین شود.

* وزارت مسکن سامانه را باز کردند و آنهایی که اعلام نیاز کردند ثبت نام کردند و غربالگری هم شده است. الان معلوم است چه کسانی نیازمند هستند و چه کسانی اولویت دارند. فشار زیادی به مستاجرین وارد شده است. تصمیم ما در ستاد مقابله ملی کرونا این بود که محدودیت اجاره بها اعمال شود که در تهران حداکثر ۲۵ درصد افزایش یابد. این تصمیم در بازار استیجاری مسکن تاثیرگذار بوده است.

بورس باید با استحکام راه خودش را ادامه دهد و مردمی که وارد بورس شدند اعتمادشان به سازمان بورس و وزارت اقتصاد و دولت است. ما مسئول هستیم که از امول مردم حراست کنیم. برای اینکه بورس بتواند در حرکتی که امروز دارد راه خودش را مطمئن ادامه دهد باید عرضه های اولیه را زیاد کنیم. دیروز به سازمان بورس اعلام کردیم که خودشان سهم شناور را مستقیما عرضه کنند.

https://cdn.jabeh.com/node/2020/7/8/jMd8KxdxBkEirznsZTa2CDjJamfgIAa2SNJ8EJc0.mp4

اخبار مرتبط:
سد زاینده‌رود کمتر از ۱۰ درصد آب دارد؛ ۱۳۷ میلیون مترمکعب حجم پشت سد
سد زاینده‌رود کمتر از ۱۰ درصد آب دارد؛ ۱۳۷ میلیون مترمکعب حجم پشت سد

سرپرست مدیریت بهره‌برداری و نگهداری از سد و نیروگاه‌های زاینده‌رود و کوهرنگ آخرین وضعیت این سد مخزنی را تشریح کرد.

ساکت: نخستین اتوبوس‌های برقی تا پایان پاییز وارد اصفهان می‌شوند
ساکت: نخستین اتوبوس‌های برقی تا پایان پاییز وارد اصفهان می‌شوند

اصفهان-معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان گفت:نخستین ناوگان اتوبوس‌های تمام‌برقی تا پایان فصل پاییز وارد این شهر می‌شود،این اقدام نقطه آغازی برای برقی‌سازی کامل ناوگان حمل‌ونقل عمومی است.

سومین نمایشگاه «فن‌نما» با حضور معاون رئیس‌جمهور در اصفهان افتتاح شد
سومین نمایشگاه «فن‌نما» با حضور معاون رئیس‌جمهور در اصفهان افتتاح شد

سومین دوره نمایشگاه فناوری و نوآوری «فن‌نما» و بیست‌وششمین دوره نمایشگاه اتوکام اصفهان با حضور حسین افشین، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری افتتاح شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است