کد خبر : 122616
انتشار : ۱۳۹۹/۰۴/۱۴ - 22:13
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

پیمان قاسم‌خانی ازدواج کرد؟

پیمان قاسم‌خانی ازدواج کرد؟

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ مدتی است که خبر ازدواج پیمان قاسم‌خانی و میترا ابراهیمی مستندساز و روانشناس سرشناس در صفحات مجازی منتشر شده و تاکنون این خبر توسط پیمان قاسم‌خانی و یا میترا ابراهیمی تایید و یا تکذیب نشده است.

میترا ابراهیمی متولد ۱۳۶۹، دکتر روانشناس و مستندساز، دارای مدرک تحصیلی روانشناسی بالینی کودک و نوجوان است. میترا ابراهیمی بعد از پایان تحصیلاتش در رشته روانشناسی بالینی کودک و نوجوان ، اکنون چند سالی است که در زمینه روانشناسی مشغول است.

ابراهیمی در کنار مشاور روانشناس بودن، مدتی اشا که وارد حرفه مستندسازی و کارگردانی شده است و اولین مستند خود را به نام کامی بر اساس زندگینامه فروغ فرخزاد و پسرش کامیار شاپو ساخت.

گفتنی است که مستند کامی به کارگردانی میترا ابراهیمی و تهیه‌کنندگی پیمان قاسم خانی و مستانه مهاجر تدوین این مستند و آهنگسازی آن را پریا قاسم خانی بر عهده داشته است. کامی روایتگرِ زندگی کامیار شاپور فرزند فروغ فرخزاد و پرویز شاپور است. پرتره‌ای از مردی که می‌توان او را نماد عزلت آدمی در دوران معاصر دانست.

اخبار مرتبط:
روزنامه جوان: سایت‌های همسریابی و صیغه‌یابی، هم پول تان را می‌برند، هم آبرویتان را / فریب دسیسه‌های به ظاهر شرعی را نخورید
روزنامه جوان: سایت‌های همسریابی و صیغه‌یابی، هم پول تان را می‌برند، هم آبرویتان را / فریب دسیسه‌های به ظاهر شرعی را نخورید

رشد کانال‌ها و صفحات مجازی با عنوان همسریابی و صیغه‌یابی در سال‌های اخیر به بستری برای کلاهبرداری و سوءاستفاده از کاربران تبدیل شده است. بسیاری از قربانیان به دلیل ترس از انگ اجتماعی از گزارش این جرائم خودداری می‌کنند و همین سکوت، زمینه تداوم فعالیت مجرمانه را فراهم می‌کند.

۳ هزار کودک قربانی تصادفات سال ۱۴۰۳ شدند
۳ هزار کودک قربانی تصادفات سال ۱۴۰۳ شدند

رئیس پلیس راهور فراجا با اشاره به جان‌باختن سه هزار کودک در تصادفات سال ۱۴۰۳، بر ضرورت همکاری خانواده‌ها، رانندگان و دستگاه‌های مسئول برای حفاظت از جان دانش‌آموزان در سال تحصیلی جدید تأکید کرد.

چمران: طبق قانون، استفاده شهرداری از اتباع بلامانع است
چمران: طبق قانون، استفاده شهرداری از اتباع بلامانع است

رییس شورای شهر تهران با اشاره به امکان استفاده شهرداری از اتباع گفت: شهرداری می‌تواند از اتباع استفاده کند اما این کار براساس قانون باید این انجام شود؛ مشکلی در این خصوص وجود ندارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است