کد خبر : 122142
انتشار : ۱۳۹۹/۰۴/۱۱ - 20:42
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

کودک‌آزاری را به ۱۲۳ گزارش دهید

کودک‌آزاری را به ۱۲۳ گزارش دهید

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ محمود علیگو افزود: کودک آزاری ها به انواع کودک آزاری های جسمی و غفلت و بی توجهی تقسیم بندی شده و متاسفانه اغلب مردم به دلایل فرهنگی نسبت به آن غفلت می کنند.

وی اضافه کرد: والدین از مساله «غفلت نسبت به کودک»، غافل هستند و شاید به نوعی همه ما نسبت به این مساله غفلت داشته باشیم اما ادعا می کنیم که دوستدار کودک هستیم.

رئیس امور آسیب‌دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی کشور ادامه داد: اورژانس اجتماعی به طور ویژه به موارد کودک آزاری توجه دارد و مردم در صورت مشاهده موارد کودک آزاری می توانند به شماره تلفن ۱۲۳ اطلاع دهند.

علیگو با اشاره به حادثه ای که طی آن دو کودک در خودرو محبوس شدند و بر اثر گرما و خفگی، جان خود را از دست دادند، گفت: این نوع بی توجهی ها از نوع غفلت و کودک آزاری است.

وی ادامه داد: کودک آزاری شامل انواع کودک آزاری های جنسی، جسمی، عاطفی و غفلت یا بی توجهی است اما در فرهنگ جامعه اغلب فقط ضرب و شتم و آزاری جسمی شدید را کودک آزاری می دانند که نشان دهنده ناآگاهی مردم از این مساله است.

اخبار مرتبط:
ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد
ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد

همسر سعید مدنی آزادی این جامعه شناس را تکذیب کرد

آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند
آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند

میرسلیم گفت: آگاه کردن دقیق و صادقانه مردم برای پرهیز مطلق از پیام رسان‌های بیگانه بهترین راهکار است والا ادامه وضع موجود به ضرر همه خواهد بود جز اسرائیل.

اجرای طرح‌های ضربتی جمع‌آوری اتباع غیرمجاز در پایتخت/ با کارفرمایان متخلف برخورد می‌شود
اجرای طرح‌های ضربتی جمع‌آوری اتباع غیرمجاز در پایتخت/ با کارفرمایان متخلف برخورد می‌شود

فرماندار تهران از اجرای طرح‌های ضربتی برای جمع‌آوری و بازگشت اتباع غیرمجاز به کشور مبدا خبر داد و بر اهمیت همکاری دستگاه‌های اجرایی، انتظامی و مشارکت شهروندان در ارتقای امنیت و آرامش شهری تاکید کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است