کد خبر : 122102
انتشار : ۱۳۹۹/۰۴/۱۱ - 10:14
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

نشت گاز و اتصال برق علت حادثه کلینیک سینا اطهر نبود

نشت گاز و اتصال برق علت حادثه کلینیک سینا اطهر نبود

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ منصور درجاتی در همین رابطه افزود: در مورد حادثه شب گذشته هر نوع کاستی و کمبودی به خود ساختمان بر می‌گردد چون تجمع کپسول‌‎های اکسیژن و نگهداری نامناسب آنها حادثه‌ساز شده است.

وی یادآورشد: سرعت عمل و عملکرد آتش‌نشانان و امدادگران عالی بود و نخستین تماس برای دریافت کمک در ساعت ۲۰:۴۶ برقرار و در ساعت ۲۱:۲۰ دقیقه نخستین مصدوم از ساختمان خارج شد.

درجاتی اظهارداشت: امروز کارگروه مدیریت بحران برای بررسی دقیق علت حادثه و جزئیات آن برگزار می‌شود.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران گفت: مناسب نبودن شرایط ساختمان به نظارت سایر نهادها بر می‌گردد؛ وزارت بهداشت استانداردهایی برای چنین اماکنی دارد که باید دید تا چه میزان این استانداردها در کلینیک سینای اطهر رعایت شده است.

وی خاطر نشان کرد: در مورد رعایت الزامات ایمنی در سایر ساختمان‌های قدیمی مشابه کلینیک سینای اطهر باید نهادهایی مانند شهرداری، آتش‌نشانی، استاندارد و نهادهای ناظر بالادستی اظهارنظر کنند.

درجاتی ادامه داد: اکنون وزارت بهداشتی باید اعلام کند که آیا دپو کپسول اکسیژن به تعدادی که در کلینیک سینای اطهر بود، مجاز است یا خیر یا خود این مرکز درمانی استانداردهای لازم برای رعایت ایمنی را داشته است؟

به گزارش ایرنا حادثه آتش‌سوزی و انفجار کلینیک سینای اطهر در خیابان شریعتی تهران به کشته شدن ۱۹ نفر و مصدومیت ۱۴ نفر منجر شد.

این حادثه شامگاه سه‌شنبه رخ داد و کانال سازمان نظام پزشکی نیز اعلام کرد که بیش از نیمی از جان‌باختگان متعلق به پزشکان و کادر اتاق عمل است.

مهار این آتش‌سوزی با استفاده از تجهیزات جدید آتش‌نشانی از جمله نردبان‌های بلند و در سایه تجربه و ایثار آتش‌نشانان، حدود ۲ ساعت به طول انجامید و با وجود دو مورد انفجار در دقایق اولیه، از سرایت آتش به سایر ساختمان‌های منطقه جلوگیری شد.

اخبار مرتبط:
آب پاکی سرمربی پرسپولیس روی دست مهاجم استقلال و مدافع قرمز؛ این دو را نمی‌خواهم!
آب پاکی سرمربی پرسپولیس روی دست مهاجم استقلال و مدافع قرمز؛ این دو را نمی‌خواهم!

پاسخ وحید هاشمیان به جذب مهاجم استقلال و مدافع قرمز منفی بوده است.

احتمال شنیده شدن صدای انفجارهای کنترل شده در اراک
احتمال شنیده شدن صدای انفجارهای کنترل شده در اراک

سپاه روح‌الله استان مرکزی با صدور اطلاعیه‌ای از خنثی‌سازی مهمات حملات رژیم صهیونیستی خبر داد.

آیا چرچیلِ اصولگرایان، سعید جلیلی است؟!
آیا چرچیلِ اصولگرایان، سعید جلیلی است؟!

جنگ ۱۲ روزۀ اخیر، تنها یک تقابل نظامی نبود؛ برخورد تقابل دو تفکر بود: تفکر مقاومت و قدرت، در برابر تفکر وادادگی و امید به دشمن.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است