کد خبر : 121539
انتشار : ۱۳۹۹/۰۴/۰۷ - 19:06
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

درباره فیلم «جهان با من برقص»

درباره فیلم «جهان با من برقص»

به گزارش سایت خبری مدآرا؛سروش صحت نویسنده، بازیگر و کارگردانی تلویزیونی است که در عرصه طنز یکی از کاردرست‌ترین حوزه خود است. کارگردانی که طنز را خوب شناخته و حالا با اولین تجربه کارگردانی سینمایش نشان داد که در عرصه سینما نیز حرف‌هایی جدی برای گفتن دارد.

سروش صحت توانست با اولین فیلم سینمایی خود، «جهان با من برقص» برنده سیمرغ سیمین بهترین در سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر شود. درامی کمدی که با نویسندگی مشترک سروش صحت و ایمان صفایی ساخته شد.

در دی ماه سال گذشته «جهان با من برقص» به اکران درآمد و با بدشانسی اکرانش با شیوع کرونا همراه شد اما در همین شرایط نیز در گیش هاز آن استقبال خوبی شد و فروشی خوبی داشت و اکنون در نمایش خانگی به نمایش گذاشته شده است.

فیلمنامه و بازی خوب

«جهان با من برقص» داستان ماه‌های پایانی عمر جهانگیر است. او که تهران را رها کرده و با دخترش در یکی از روستاهای شمالی کشور زندگی می‌کند و هنوز کسی از مرگ زودهنگامش خبری ندارد در تنهایی روزگارش را می‌گذراند. دوستانش که هرکدام چالش‌ها و مشاجره‌های بین خود را دارند برای آخرین تولد جهانگیر دور هم جمع می‌شوند تا شاید به او نشان دهند که تنها نیست اما همدم جهانگیر گاوش می‌شود…

اولین فیلم سینمایی سروش صحت توانست در جشنواره فجر موفق به دریافت دو جایزه سیمرغ سیمین بهترین کارگردانی برای سروش صحت و دیپلم افتخار بهترین بازیگر مرد برای علی مصفا شود.

بازی درخشان علی مصفا در این فیلم یکی از عوامل تعیین کننده خوب شدن فیلم است. علاوه بر مصفا دیگر بازیگران این فیلم از جمله جواد عزتی، هانیه توسلی، پژمان جمشیدی، سیاوش چراغی‌پور، کاظم سیاحی، مهراب قاسم‌خانی، رامین صدیقی، بهار کاتوزی، پاوان افسر، شیوا بلوچی، مهیار پوربابایی، بهروز توکلی نیز بازی قابل قبولی از خود ارائه داده‌اند.

لوکیشن‌های فیلم به شدت محدود است و تمامی ماجراها در خانه جهانگیر اتفاق می‌افتد اما دیالوگ‌نویسی فیلمنامه آنچنان خوب نوشته شده است که مخاطب در تمام لحظه‌ها همراه فیلم است.

با اینکه تصور ببیننده ابتدا یک فیلم طنز است در طی داستان شاهد درام قصه نیز هست و صحنه‌های کمدی که حاصل طنز موقعیتی است که بازیگران آن را به درستی ایجاد می‌کنند، لبخند را بر لب تماشاگر می‌آورد.

فیلم را در آرشیو خود نگه دارید

«جهان با من برقص» با طنزی زیرکانه یکی از پرمسئله‌ترین مسائل انسان و بشریت یعنی مرگ را به تصویر می‌کشد. دراین فیلم روایت از مرگ داده می‌شود که فارغ از پایان‌بندی فیلم مخاطب با لحظه لحظه آن قرابت را حس می‌کند.

فیلمی که به دور از ابتذالی که گریبان‌گیر اکثر فیلم‌های سینمایی ایران شده است با محتوا و لحنی مناسب مسئله مرگ را مطرح می‌کند و باعث خنداندن و تفکر مخاطب می‌شود.

فیلمی که با توجه به شناختی که سروش صحت از ذهن مخاطب دارد، توانسته مخاطب عام و خاص را به خود جلب کند و از سویی پیشرو بودن خود را حفظ کند.

«جهان با من برقص» فیلمی است که حالتان را خوب می‌کند و همان لحظه که تیتراژ فیلم بالا می‌آید دوست دارید که از ابتدا باز آن را ببینید. فیلمی که با تمامی شخصیت‌های در فیلم می‌توانید ارتباط بگیرید و برای همیشه این فیلم را در آرشیوتان نگه دارید تا هر زمان که حالتان درگرگون بود آن را ببینید و حالتان خوب شود.

اخبار مرتبط:
گزارش میدانی از باربران بازار تهران؛ بار سنگین بر دوش نوجوان ۱۶ساله و پیرمرد ۷۰ ساله
گزارش میدانی از باربران بازار تهران؛ بار سنگین بر دوش نوجوان ۱۶ساله و پیرمرد ۷۰ ساله

در قلب تپنده‌ی اقتصاد پایتخت، جایی که پول و کالا لحظه‌ای از حرکت نمی‌ایستند، «لشکری نامرئی» وجود دارد که بارِ سنگینِ تجارت سنتی را بر دوش می‌کشد؛ لشکری که سلاحش زورِ بازو و سهمش از سفره‌ی بازار، تنها فرسودگی زودرس است. گزارش پیش‌رو، روایت خبرنگار ایلنا از دالان‌های بازار تهران است؛ جایی که نوجوان ۱۶ ساله و پیرمرد ۷۰ ساله در یک نقطه به هم می‌رسند.

همه چیز درباره لایحه بودجه ۱۴۰۵ / آیا تورم سه رقمی خواهد شد؟
همه چیز درباره لایحه بودجه ۱۴۰۵ / آیا تورم سه رقمی خواهد شد؟

یک تحلیل‌گر اقتصادی معتقد است در شرایطی که رکود اقتصادی، انگیزه فعالیت‌ها را به شدت کاهش داده، افزایش ۶۳ درصدی مالیات‌ها می‌تواند بر میزان رکود بیافزاید. از نظر این تحلیل‌گر، بودجه پیشنهادی گرچه یک بودجه انقباضی است اما عمده فشار آن، به سفره عموم مردم وارد خواهد شد.

قدیری‌ابیانه: پای پشمالوی مردان که تحریک‌کننده نیست، پای ظریف زنان تحریک‌کننده است/ مردان چشمشان می‌بیند و دلشان می‌خواهد
قدیری‌ابیانه: پای پشمالوی مردان که تحریک‌کننده نیست، پای ظریف زنان تحریک‌کننده است/ مردان چشمشان می‌بیند و دلشان می‌خواهد

سفیر پیشین ایران در مکزیک و استرالیا با اشاره به لزوم رعایت حجاب در زنان گفت: پای پشمالوی مردان که تحریک‌کننده نیست، پای ظریف زنان تحریک‌کننده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است