کد خبر : 121533
انتشار : ۱۳۹۹/۰۴/۰۷ - 18:46
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

میرحسین موسوی وزیر امور خارجه شد

میرحسین موسوی وزیر امور خارجه شد

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ در این جلسه آقای نخست‌وزیر [محمدعلی رجایی]، آقای مهندس میرحسین موسوی را به عنوان وزیر امور خارجه پیشنهاد کرد که مورد تصویب شورا قرار گرفت.
میرحسین موسوی خامنه‌ای در سال ۱۳۲۰ در خامنه قصبه نزدیک تبریز متولد شد. وی پس از طی دوران دبیرستان وارد دانشگاه ملی گردید و در رشته معماری و شهرسازی درجه مهندسی گرفت. مهندس موسوی طی تحصیل در دانشگاه همراه چند تن از دوستان خود اولین انجمن اسلامی دانشگاه ملی را پایه‌گذاری کرد و بعد از اتمام دانشگاه شرکت سمرقند را که در حقیقت پوششی برای مبارزه با رژیم سابق محسوب می‌شد با همان دوستان تاسیس کرد.
در اوایل سال ۱۳۵۲ تمام افراد این شرکت در یورش ساواک دستگیر شدند که بعد از مدتی به علت فقدان مدارک همه اعضا به جز شهید حسن آلادپوش و آقای عبدالعلی بازرگان آزاد شدند.
از سال ۱۳۵۳ به تدریس در دانشگاه ملی پرداخت و در سال ۱۳۵۵ با چند تن از برادران مسلمان جنبش مسلمانان ایران را پایه‌گذاری کرد.
مهندس موسوی خامنه‌ای بعد از پیروزی انقلاب به عضویت شورای مرکزی حزب جمهوری اسلامی درآمد و با همکاری عده‌ای از یاران خود روزنامه حزب جمهوری اسلامی ارگان حزب جمهوری اسلامی را پایه‌گذاری کرد و مدیرمسئول و سردبیر این روزنامه شد. موسوی در فاصله اردیبهشت ۱۳۵۸ تا استعفای دولت موقت در شورای انقلاب عضویت داشت.
لازم به یادآوری است که با انتخاب مهندس موسوی به سمت وزیر خارجه این وزارتخانه پس از ۹ ماه بلاتکلیفی صاحب وزیر شد.

اطلاعات؛ یکشنبه ۷ تیر ۱۳۶۰

 

اخبار مرتبط:
قاری‌قرآن: حل مشکلات پروژه‌های روستایی با توافقات محلی ممکن می‌شود
قاری‌قرآن: حل مشکلات پروژه‌های روستایی با توافقات محلی ممکن می‌شود

معاون امور عمرانی استانداری اصفهان گفت: رفع موانع اجرای پروژه‌های روستایی زمانی محقق می‌شود که دستگاه‌های اجرایی با حضور در محل و گفت‌وگوی مستقیم با ذینفعان، به توافق عملیاتی برسند.

تعویض ۴۰۰هزار چراغ معابر اصفهان ۱۰۰ مگاوات درمصرف برق صرفه‌جویی می‌کند
تعویض ۴۰۰هزار چراغ معابر اصفهان ۱۰۰ مگاوات درمصرف برق صرفه‌جویی می‌کند

استاندار اصفهان گفت: با اجرای طرح تعویض ۴۰۰ هزار چراغ پرمصرف معابر در سطح استان، ۱۰۰ مگاوات از مصرف انرژی برق اصفهان کاهش خواهد یافت.

محکوم متواری بعد از ۷ سال در اصفهان دستگیر شد
محکوم متواری بعد از ۷ سال در اصفهان دستگیر شد

ارئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان اصفهان گفت: همدست قاتل که ۷ سال پیش با مرخصی از زندان متواری شده بود در عملیات ویژه کارآگاهان پلیس آگاهی دستگیر شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است