کد خبر : 121276
انتشار : ۱۳۹۹/۰۴/۰۵ - 14:26
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

حسن روحانی: تحریم، جدا از نکبت، فرصت هم هست

حسن روحانی: تحریم، جدا از نکبت، فرصت هم هست

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ حسن روحانی در آیین افتتاح طرح‌های ملی گفت:

* باور کنید از دولت یازدهم که به فکر طرح لوله گذاری گوره به جاسک بودیم همیشه این دغدغه را داشتم که دولت یازدهم و دوازدهم به پایان برسد و نتوانیم آن را به پایان برسانیم. ما قرار بود یک کارخانه لوله‌ سازی خارجی برای نفت و گاز ترش ایجاد کنیم به خاطر تحریم سال ۹۷ این کار متوقف شد اما امروز طرح ورق و خود لوله توسط شرکت‌های ایرانی ساخته شده است.

* تحریم کنندگان متوجه شدند نمی‌توانند مانع حرکت ملت ایران در جهش تولید و فناوری باشند. پمپ‌های مورد نیاز هم توسط صنعت داخلی درست شده است. تحریم با همه نکبتی که برای کشور دارد نقاط فرصت هم برای کشور دارد. ما را وادار کرد این طرح عظیم را با فن‌اوران خودمان ایجاد کنیم.

* بسیاری از کشورهای منطقه برای صادرات نفت خودشان توانستند راه دوم ایجاد کنند تا در شرایط خطر برای تنگه هرمز بتوانند نفت خود را از طریق دیگر صادر کنند.

* تنها کشوری که این وسط مانده بود و اگر روزی تنگه هرمز به دلیلی بسته می‌شد صادرات نفتش به طور کامل متوقف می شد جمهوری اسلامی ایران بود.

* این شعاری که ما می دادیم که «ما در کنار تنگه هرمز هستیم و امنیت آن با ما است» که کاملاً هم حرف درستی بود در روز مباده مشکل عظیمی برای خودمان ایجاد می کرد و ما از این مشکل عبور کردیم.

* وقتی این طرح را خدمت مقام معظم رهبری توضیح دادم ایشان گفتند استراتژیک‌ترین طرح دولت شما این طرح است؛ این طرح از لحاظ اقتصادی و امنیت اقتصادی، انرژی و استراتژیک مهم است و می‌تواند مشتری های ما را از خرید نفت ما مطمئن کند. امروز روز اعتماد خریداران به ما است امروز روز بسیار مهمی در تاریخ انرژی کشور است. سواحل مکران برای ما مهم است، این سواحل جز توصیه‌های مقام معظم رهبری از روزهای اولیه دولت یازدهم بود.

اخبار مرتبط:
بخش‌های حاکمیتی برای کاهش تصادفات موتورسیکلت در اصفهان ورود کنند
بخش‌های حاکمیتی برای کاهش تصادفات موتورسیکلت در اصفهان ورود کنند

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان بر ضرورت ورود فعالانه بخش‌های حاکمیتی برای کاهش تصادفات موتورسیکلت در استان تأکید کرد.

ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد
ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد

همسر سعید مدنی آزادی این جامعه شناس را تکذیب کرد

آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند
آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند

میرسلیم گفت: آگاه کردن دقیق و صادقانه مردم برای پرهیز مطلق از پیام رسان‌های بیگانه بهترین راهکار است والا ادامه وضع موجود به ضرر همه خواهد بود جز اسرائیل.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است