کد خبر : 120700
انتشار : ۱۳۹۹/۰۴/۰۱ - 14:24
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

فیلم | خورشیدگرفتگی در ایران

فیلم | خورشیدگرفتگی در ایران

آخرین خورشید گرفتگی قرن ۱۴ هجری شمسی، یکشنبه (یکم تیر)، از ساعت ۹:۰۵ به وقت تهران آغاز شد. این خورشیدگرفتگی حلقوی بود؛ یعنی در زمان «بیشترین گرفت»، کل خورشید به طور کامل تیره نمی‌شود و حلقه‌ای روشن دور آن قابل مشاهده است. حلقوی بودن این خورشیدگرفتگی موجب شد این نوع پدیده در ایران با درصدهای متفاوتی قابل رؤیت باشد. بیشترین گرفتگی نیز مربوط به شهرهای جنوب شرق کشور به ویژه چابهار بود.

اخبار مرتبط:
هشت کشور تلاش برای تصویب قطعنامه جدید علیه ایران را محکوم کردند
هشت کشور تلاش برای تصویب قطعنامه جدید علیه ایران را محکوم کردند

هشت کشور از جمله چین، روسیه و ایران با صدور بیانیه‌ای مشترک در نشست شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی به تأسیسات هسته‌ای تحت پادمان ایران و تلاش برای تصویب قطعنامه جدید ضدایرانی را محکوم کرده و از کشورهای عضو خواستند در برابر سیاسی‌کاری درباره برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز ایران ایستادگی کرده و از این پیش‌نویس حمایت نکنند.

ترامپ لایحه انتشار پرونده‌های اپستین را امضا کرد
ترامپ لایحه انتشار پرونده‌های اپستین را امضا کرد

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور، روز چهارشنبه اعلام کرد که لایحه‌ای را امضا کرده که وزارت دادگستری را موظف به انتشار پرونده‌های اپستین می‌کند؛ اسنادی که مربوط به تحقیقات گسترده قاچاق جنسی علیه این سرمایه‌دار قدرتمند سابق است و مدت‌هاست که از سوی مخالفان سیاسی ترامپ و همچنین بخش زیادی از پایگاه سیاسی او پیگیری می‌شود.

طحان نظیف: لایحه حجاب ۶ بار بین مجلس و شورای نگهبان رفت و آمد داشت / شورا به وظیفه خود در این لایحه عمل کرد / ابلاغ شدن و نشدن قانون به ما برنمی‌گردد
طحان نظیف: لایحه حجاب ۶ بار بین مجلس و شورای نگهبان رفت و آمد داشت / شورا به وظیفه خود در این لایحه عمل کرد / ابلاغ شدن و نشدن قانون به ما برنمی‌گردد

هادی طحان نظیف، سخنگوی شورای نگهبان گفت: لایحه عفاف و حجاب ۶ بار بین مجلس و شورای نگهبان رفت و آمد داشت. او همچنین تاکید کرد: ابلاغ شدن و نشدن قانون به ما برنمی‌گردد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است