کد خبر : 120666
انتشار : ۱۳۹۹/۰۴/۰۱ - 12:29
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

اظهارات جنجالی نماینده مجلس/ سیدعلی طاهری: سهامداران اسنپ و دیجی کالا خارجی هستند

اظهارات جنجالی نماینده مجلس/ سیدعلی طاهری: سهامداران اسنپ و دیجی کالا خارجی هستند

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ سیدعلی طاهری در نشست علنی امروز (یکشنبه، یکم تیرماه) مجلس شورای اسلامی، پس از ارائه گزارش وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره وضعیت مخابراتی کشور، گفت: اگر از علما و فضلا درخصوص محتوای فضای مجازی نظرسنجی کنیم، متوجه عدم رضایت آن ها از این فضا می شویم.

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به ایرادات فنی حوزه مخابراتی و ارتباطی کشور، اظهار داشت: آمار درصد مکالمات موفق، ۵۳ درصد است که پایین محسوب می شود، همچنین ضریب نفوذ تلفن ثابت در روستاها ۱۸ درصد است در حالی که این میزان برای اینترنت به ۵۰ درصد رسیده که نشان از سیاستی می دهد که درباره تلفن ثابت وجود نداشته و توجه به فضای اینترنت است.

وی همچنین ضریب نفوذ ۱۵/۰درصد برای فیبر نوری را پایین توصیف کرد و افزود: این میزان برای سایر کشورها مثل چین بسیار بالاتر است.

طاهری در ادامه با تاکید بر ضرورت وجود قانون فضای مجازی برای رعایت حداقل ها، عنوان کرد: در حال حاضر اینستاگرام جولان می دهد در حالی که موارد مشابه داخلی توان مقابله با آن را ندارند همچنین سهامداری اسنپ و دیجی کالا در دست کشورهای خارجی است که در صورت صحت آن، شاهد مشکلات امنیتی خواهیم بود.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم، ادامه داد: پروژه شبکه ملی اطلاعات کامل نشده و باعث بروز خسارت به جوانان شده است. همچنین ارتباط خوبی میان این وزارتخانه و دانشگاه ها وجود ندارد به طوری که علیرغم تحقیقات بسیار در حوزه شبکه های بی سیم، این پروژه ها صرفا در حد پایان نامه باقی مانده و به مرحله عملیاتی نرسیده است.

وی اضافه کرد: سهم اقتصاد دیجیتال در کشور تنها ۶.۵ درصد است که پایین ارزیابی می شود همچنین رتبه ۱۲۹ برای ایران در جهان درباره پهنای باند بسیار پایین است.

این نماینده مردم از استان زنجان در مجلس شورای اسلامی در پایان با انتقاد از سرعت پایین پیاده سازی دولت الکترونیک، خاطرنشان کرد: این پروژه صرفا به اسکن مدارک محدود شده است، همچنین دیتا سنتر روستایی باید مورد استفاده قرار بگیرد.

اخبار مرتبط:
ثابتی: مجلس اختیار استیضاح رئیس بانک مرکزی را ندارد
ثابتی: مجلس اختیار استیضاح رئیس بانک مرکزی را ندارد

نماینده مجلس گفت: مجلس اختیار استیضاح رئیس بانک مرکزی به دلیل افزایش نرخ ارز را ندارد.

عکس زاکانی با عنوان «قهرمان شهر» به صورت گسترده در بیلبورد‌های تهران منتشر شده
عکس زاکانی با عنوان «قهرمان شهر» به صورت گسترده در بیلبورد‌های تهران منتشر شده

عضو شورای شهر تهران: منابع مالی پروژه‌ها صرف «حکمرانی نمایشی» و تبلیغات شخصی می‌شود.

عارف از مردم بابت مشکلات معیشتی عذرخواهی کرد
عارف از مردم بابت مشکلات معیشتی عذرخواهی کرد

معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه جمعیت هلال‌احمر همواره در تمامی حوادث و بحران‌ها یک حضور ایثارگرانه، فراگیر و همه جانبه دارد، بر ضرورت توسعه آموزش و بهره‌گیری از فناوری‌های نوین، افزایش تعامل و همکاری جهانی جمعیت هلال‌احمر با نهادهای بین‌المللی و بهره‌گیری از هوش مصنوعی برای مقابله با بحران‌ها تاکید کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است