کد خبر : 120664
انتشار : ۱۳۹۹/۰۴/۰۱ - 12:02
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

اعتبارنامه تاجگردون یک قدم تا رد شدن!

اعتبارنامه تاجگردون یک قدم تا رد شدن!
به گزارش سایت خبری مدآرا؛ نیک بین عضو کمیسیون تحقیق اعتبارنامه منتخبان مجلس یازدهم گفت: براساس استعلامات محلی و میدانی که صورت گرفته است، تقریباً همه موارد مورد اعتراض تعدادی از نمایندگان مجلس درباره اعتبارنامه تاجگردون برای ما محرز شد.

وی افزود: ما در جستجوی حقیقت هستیم و به دنبال رد نیستیم. بنده به شخصه اگر دومرتبه به گچساران، شیراز و دیگر نقاط برای تحقیق رفتم، به دنبال این هستم که خدای نکرده آبروی یک مؤمن ریخته نشود و از طرف دیگر یک نفوذی وارد مجلس نشود وگرنه هیچ خصومت شخصی با آقای تاجگردون نداریم.
اخبار مرتبط:
واکنش ایران به ادعای ارسال لانچر موشک فتح به روسیه: مضحک است
واکنش ایران به ادعای ارسال لانچر موشک فتح به روسیه: مضحک است

نمایندگی دائم ایران در سازمان ملل، در پاسخ به ادعای رویترز پیرامون ارسال لانچر موشک فتح به روسیه آن را ادعایی مضحک خواند.

زاینده‌رود دوباره بازگشایی شد
زاینده‌رود دوباره بازگشایی شد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از افزایش خروجی سد زاینده‌رود برای تأمین آب نوبت چهارم آبیاری کشت غلات پاییزه کشاورزان اصفهان خبرداد.

وزش باد پدیده غالب اصفهان تا پایان هفته
وزش باد پدیده غالب اصفهان تا پایان هفته

کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان گفت: وزش باد شدید پدیده غالب استان طی هفته جاری است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است