کد خبر : 120406
انتشار : ۱۳۹۹/۰۳/۳۰ - 18:07
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

منشی سابق نتانیاهو جاسوس از آب درآمد

منشی سابق نتانیاهو جاسوس از آب درآمد

به گزارش سایت خبری مدآرا: یک روزنامه صهیونیستی نوشت که اجازه یافته تا هویت یک جاسوس را در دفتر نتانیاهو که پیش از این لو رفته بود، بر ملا کند.

روزنامه هاآرتص، امروز (جمعه) نوشت که «یوحانان لوکر» منشی نظامی سابق نتانیاهو، به اتهام جاسوسی بازداشت شده است.

 

به نوشته وبگاه سما، روزنامه هاآرتص بدون اشاره به جزئیات بیشتر این مسأله، نوشت که این فرد در دفتر نتانیاهو مشغول فعالیت بود و از سوی وی برای این پست حساس انتخاب شده بود.

 

نتانیاهو همچنین در برهه‌ای «یوحانان لوکر» را برای فرماندهی نیروی هوایی ارتش صهیونیستی پیشنهاد داده بود و پس از آن او را به ریاست کمیته بررسی بودجه نظامی منصوب کرد.

 

در گزارش هاآرتص اشاره‌ای به اینکه لوکر برای چه کشوری جاسوسی می‌کرد، نشده است.

اخبار مرتبط:
رحیم‌پور ازغدی: پسر ماندلا و چگوارا در اربعین حضور داشتند!
رحیم‌پور ازغدی: پسر ماندلا و چگوارا در اربعین حضور داشتند!

رحیم پور ازغدی در گفتگویی ویژه از حضور پسر نلسون ماندلا و پسر چگوارا در راهپیمایی اربعین امسال خبر داد و به قدرت معنوی این مراسم جهانی اشاره کرد.

ایتا از دسترس خارج شد
ایتا از دسترس خارج شد

این پیام‌رسان در هیچ یک از نسخه های وب و اپلیکیشن قابل دسترس نبوده و در وضعیت «در حال اتصال» است.

خط قرمزِ ژیلا صادقی، مَردم را عصبانی کرد و تلویزیون را خوشحال!
خط قرمزِ ژیلا صادقی، مَردم را عصبانی کرد و تلویزیون را خوشحال!

چندین بار درباره "خط قرمز "نوشته‌ایم؛ برنامه‌ای سرشار از تظاهر با اجرای نمایشی ژیلا صادقی.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است