کد خبر : 120277
انتشار : ۱۳۹۹/۰۳/۲۸ - 19:49
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

نماینده مجلس: پذیرفتن توبه «اکبری طبری» ها ترحم بر پلنگ تیز دندان است

نماینده مجلس: پذیرفتن توبه «اکبری طبری» ها ترحم بر پلنگ تیز دندان است

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ سید غنی نظری خانقاه با اشاره به حواشی اخیر پرونده اکبر طبری و اظهارات معاون اول قوه قضاییه درباره در نظر گرفتن فرصت توبه برای این گونه افراد گفت: درِ توبه درخصوص خوردن بیت المال کجا باز است؟ آقای اژه‌ای گفته بودند ما از موضوع آقای طبری اطلاع نداشته و این مباحث برای ما محرز نشده بود، چگونه است که یک دزد کل مال کشور را برده است و این موضوع محرز نشده بود؟مگر توبه این گونه افراد در پیشگاه ملت قابل قبول است؟

وی افزود: این مسائل حق الله نیست. اگر فردی نماز نخواند یا روزه نگیرد گفته می‌شود که خدا او را می‌بخشد ولی این گونه مسائل حق الناس است و حق الناس ۸۰ میلیون انسان است. فردی به دفتر من مراجعه می‌کند که به ۵۰ هزار تومان پول محتاج است آن وقت آقای طبری مال کل کشور را خورده است. ما در یک جامعه اسلامی زندگی می‌کنیم که حتی محدود بودن این گونه مسائل ایراد دارد در یک کشور سرمایه داری زندگی نمی‌کنیم به همین دلیل توجیه دزدی این گونه افراد عذر بدتر از گناه است.

نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی ضمن تقدیر از رئیس قوه قضاییه در خصوص محاکمه اکبر طبری بیان کرد: آیا توبه فردی که چندین سال کنار گوش دو رئیس قوه قضاییه دزدی می‌کند و بیت المال را تلف می‌کند مورد قبول است؟ پذیرفتن توبه این گونه افراد ترحم بر پلنگ تیز دندان است اگر این گونه توبه‌ها قبول شود فردا روزی فرد دیگری باز مرتکب چنین موضوعی می‌شود و می‌گوید توبه می‌کنم.

نظری در پایان اضافه کرد: حافظ می‌گوید “عهد کردم که دیگر می نخورم در همه عمر به جز از امشب و فردا شب و شب‌های دگر”. مگر مردم این توبه‌ها را قبول می‌کنند؟ هرگاه این گونه پرونده‌ها کش و قوس دار می‌شود به ضرر افکار عمومی خواهد بود، چراکه افکار عمومی انتظار برخورد جدی با این گونه افراد دارند. افرادی که به خاطر اتصال به جایگاه قدرت خیانت در امانت کرده و اعتماد عمومی را لکه دار کردند.

اخبار مرتبط:
موسویان: دریافت‌کنندگان تسهیلات مشکوک‌الوصول پیگیری قضائی می‎‌شوند
موسویان: دریافت‌کنندگان تسهیلات مشکوک‌الوصول پیگیری قضائی می‎‌شوند

دادستان عمومی و انقلاب اصفهان گفت:فهرست تسهیلات کلان مشکوک‌الوصول از بانک‌های استان دریافت شده و علیه تسهیلات‌گیرندگان و مدیران بانکی متخلف، اقدامات قضائی در دست اجراست.

هواشناسی اصفهان هشدار سطح زرد صادر کرد
هواشناسی اصفهان هشدار سطح زرد صادر کرد

اداره کل هواشناسی اصفهان نسبت به انباشت آلاینده‌ها و تشدید شرایط آلودگی هوا در مناطق مرکزی و صنعتی استان تا پایان هفته، هشدار سطح زرد صادر کرد.

آلودگی هوا بر شیوع دیابت موثر است
آلودگی هوا بر شیوع دیابت موثر است

رئیس هیات مدیره خیریه دیابت اصفهان گفت: آلودگی هوا با افزایش التهاب مزمن و استرس در بدن، باعث مقاومت به انسولین و آسیب به سلول‌های تولیدکننده انسولین در پانکراس می‌شود و خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش داده و کنترل قند خون را مختل می‌کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است