مهران احمدی: به هیچ وجه حاضر به ادامه همکاری با «سریال پایتخت» نیستم
به گزارش سایت خبری مدآرا؛مهران احمدی به گروه “پایتخت” اعلام کرده دیگر با پایتختیها ادامه همکاری نخواهد داد و به همین دلیل پایتختیها برای ۴ قسمت پایانی به مشکل خوردهاند.
این در حالی است که مدیر شبکه یک اخیراً در جلسهای با سیروس مقدم، الهام غفوری و محسن تنابنده بر ادامه همکاری این شبکه با پایتخت تأکید کرده است.
وکیل علی شکوری راد با اشاره به اجرایی شدن حکم یک سال زندان وی، گفت: وی باید به طور منظم تحت درمان و مراقبتهای ویژه پزشکی باشد. ما این موارد را به اطلاع مسئولین دادسرا رساندیم و گواهی پزشکان مربوطه در این خصوص را نیز به دادسرا ارائه دادیم و درخواست کردیم که ایشان را به پزشکی قانون اعزام کنند تا در خصوص توان ایشان برای تحمل حبس و بازداشت اظهار نظر تخصصی شود.
استاندار اصفهان با اشاره به مصوبات سفر استانی به شهرستان خور و بیابانک گفت: از مجموع ۳۷ مصوبه این سفر، ۱۳ مصوبه بهطور کامل اجرا شده و ۱۱ مصوبه دیگر نیز با پیشرفت در حال اجرا است.