کد خبر : 120223
انتشار : ۱۳۹۹/۰۳/۲۷ - 22:42
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

ماجرای قتل ریحانه عامری با تبر چه بود؟

ماجرای قتل ریحانه عامری با تبر چه بود؟

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ دختر جوان در خانه منتظر بازگشت پدر و مادر و خواهر بود که متوجه جابه جا شدن قالی های داخل خانه می شود و آنها را شروع به مرتب کردن می کند .

خواهر ریحانه عامری در انتظار اهالی خانه بود که پدرش با چهره ای آشفته و لباس های بهم ریخته وارد خانه شد و بدون اینکه حرفی بزند به اتاقش رفت و دوباره از خانه خارج شد.

دقایقی بعد از رفتن پدر ریحانه عامری، مادر ریحانه که برای تعویض پلاک خودرویش از خانه خارج شده به خانه بازگشت.

مادر جوان وقتی متوجه می شود ریحانه داخل خانه نبوده متعجب می شود و به دختر دیگرش می گوید که شب گذشته ریحانه ساعت ۲۳:۳۰ به خانه بازگشت و پدرش با او جروبحث کرد و ریحانه به اتاقش رفت و پدرش تهدید کرد که یک روز ریحانه را می کشد.

کسی در خانه فکر نمی کرد جنایتی رقم خورده باشد اما دلشوره عجیبی در دل دختر و مادر خانواده افتاده بود به همین خاطر هر ۲ تصمیم به باز کردن در اتاق ریحانه گرفتند.

در اتاق ریحانه عامری باز شد، داخل اتاق بهم ریخته شده بود و همه لباس های دختر ۲۲ ساله وسط اتاق بود، مادر و خواهر ریحانه عامری شروع به مرتب کردن اتاق می کنند که در بین لباس ها احساس خیس بودن لباس ها می کنند که با نگرانی لباس ها را کنار می زنند و متوجه می شوند وسط اتاق پر از خون است.

پلیس کرمان در خانه ریحانه عامری

مادر و خواهر ریحانه عامری با دیدن این صحنه هولناک با پلیس تماس می گیرند و خیلی زود تیم های پلیسی در محل حاضر می شوند و در تحقیقات ابتدایی مشخص می شود مسیر خون تا کنار خودرو رفته است و فرضیه قتل پیش روی ماموران قرار گرفت.

نبود یکی از تبرهای پدر ریحانه عامری فرضیه قتل این دختر ۲۲ ساله با تبر را پررنگ تر می کند و ماموران موبایل پدر ریحانه عامری را ردیابی می کنند و مشخص می شود وی در بیابان های روستای اختیار آباد بوده که در همین حین پدر وارد خانه می شود.

سکوت پدر ریحانه عامری به قتل دخترش

پدر ریحانه عامری وقتی وارد خانه شد، سراسیمه بود و سکوت کرده بود، پلیس و مردم به دنبال سرنخی از ریحانه عامری بودند و این در حالی بود که صندوق عقب خودروی پدر ریحانه عامری و پلاک خودرویش خون آلود بود.

تحقیقات ادامه داشت تا اینکه ساعت ۱۱ شامگاه دوشنبه پدر ریحانه عامری سکوتش را شکست و ادعا کرد دخترش را با ضربات تبر به قتل رسانده و او را به بیابان های روستای اختیارآباد در اطراف کرمان منتقل کرده است.

مرگ ریحانه به خاطر خونریزی زیاد

پدر ریحانه عامری به قتل دخترش اعتراف کرد و مادر ریحانه با شنیدن این خبر حالش بد شد و به بیمارستان منتقل شد و ماموران وقتی به بیابان های اطراف روستای اختیار آباد رفتند با جسد خونین این دختر ۲۲ ساله که با تبر به قتل رسیده بود روبرو شدند.

گفته می شود ریحانه تا ساعت ۲۱ زنده بوده و به خاطر خونریزی زیاد به کام مرگ فرو رفته است.

پلیس کرمان چه گفت؟

معاونت اجتماعی پلیس کرمان در خصوص پرونده ریحانه عامری با تایید قتل وی اعلام کرد که تحقیقات تکمیلی در این پرونده ادامه دارد و جزئیات آن در صورت دستور مقام قضایی اعلام خواهد شد.

قتل رومینا اشرفی و فاطمه برحی شباهت زیادی به قتل ریحانه عامری دارد.

اخبار مرتبط:
پزشکیان: سالانه ۱۷ هزار نفر در جاده‌ها جان خود را از دست می‌دهند؛ این آمار پذیرفتنی نیست
پزشکیان: سالانه ۱۷ هزار نفر در جاده‌ها جان خود را از دست می‌دهند؛ این آمار پذیرفتنی نیست

رئیس‌‎جمهور با بیان اینکه سالانه ۱۷ هزار نفر در جاده‌ها جان خود را از دست می‌دهند و این آمار پذیرفتنی نیست، گفت: این وضعیت مانند سقوط مداوم یک هواپیمای ۱۰۰ یا ۲۰۰ نفره است، اما چون به‌تدریج رخ می‌دهد، حساسیت آن کمتر دیده می‌شود.

پیام آمریکا به عراقی‌ها: نخست‌وزیری انتخاب کنید که به ایران و گروه‌های مسلح شیعه نزدیک نباشد
پیام آمریکا به عراقی‌ها: نخست‌وزیری انتخاب کنید که به ایران و گروه‌های مسلح شیعه نزدیک نباشد

در اقدامی قابل‌توجه که ابعاد فشارهای ایالات متحده بر بغداد در موضوع تشکیل دولت جدید و تلاش واشنگتن برای دور نگه داشتن نیروها و گروه‌های نزدیک به ایران را توضیح می‌دهد، مارک سافایا، فرستاده ویژه آمریکا به عراق، نشستی با جو ویلسن، عضو کنگره آمریکا ــ که به اتخاذ مواضع سخت‌گیرانه علیه نیروها و گروه‌های عراقی هم‌پیمان با ایران شناخته می‌شود ــ برگزار کرد. این دیدار ساعاتی پس از آن انجام شد که ویلسن از چند شخصیت عراقی مخالف استقبال کرده بود. این ملاقات در حالی صورت می‌گیرد که رایزنی‌ها برای انتخاب نخست‌وزیر جدید عراق ادامه دارد؛ آن هم در فضایی آمیخته به شروط و فشارهای آمریکا برای جلوگیری از تداوم نفوذ گروه‌های مسلح.

وزیر اقتصاد: دولت برای مهار التهابات اقتصادی برنامه دارد
وزیر اقتصاد: دولت برای مهار التهابات اقتصادی برنامه دارد

وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه دولت پس از رخدادها و نوسانات اخیر اقتصادی، برنامه‌ای مشخص برای مدیریت شرایط تدوین کرده است، گفت: طرح ۱۷ بندی مشترک میان دستگاه‌های اقتصادی با هدف کنترل ارز و تورم، حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری و بهبود معیشت و اشتغال مردم در حال اجراست و دولت اقتصاد کشور را به حال خود رها نکرده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است