کد خبر : 119958
انتشار : ۱۳۹۹/۰۳/۲۶ - 01:10
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

رواج عروسی های زیر زمینی بر اثر شیوع مجدد کرونا

رواج عروسی های زیر زمینی بر اثر شیوع مجدد کرونا

به گزارش سایت خبری مدآرا؛این روزها خبرهای خوبی از استان‌های مختلف کشور به گوش نمی‌رسد. با وجود اعلام ممنوعیت برگزاری مراسم عروسی، بسیاری از زوج های جوان که چند ماهی مراسم ازدواج خود را به دلیل شیوع بیماری کووید ۱۹ به 

اخبار مرتبط:
عضو شورای شهر: نام زاکانی باید در کتاب گینس ثبت شود

سید جعفر شربیانی، عضو هیات‌رئیسه شورای شهر تهران ضمن انتقاد از بزرگنمایی در تبلیغات شهرداری و همچنین انتصابات متعدد زاکانی در دوره کنونی مدیریت شهری، گفت: شهرداری تهران در این دوره دچار سندرم انتصابات بی‌قرار است و این رویه، بی‌سابقه بوده است. شهردار تهران در این دوره در زمینه انتصابات پرشمار رکورد زده است و باید اسمش در کتاب گینس ثبت شود.

مجتبی جباری رسماً به مس رفسنجان پیوست
مجتبی جباری رسماً به مس رفسنجان پیوست

مجتبی جباری، سرمربی فصل گذشته استقلال که آبی‌پوشان را به قهرمانی در جام حذفی رسانده بود به صورت رسمی هدایت مس رفسنجان را برعهده گرفت.

وزیر ارتباطات: خسارت فیلترینگ بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان است
وزیر ارتباطات: خسارت فیلترینگ بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان است

صفحه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در شبکه اجتماعی ایکس در خصوص نخستین سفر استانی وزیر ارتباطات در پاییز سال ۱۴۰۳ نوشت: سید ستار هاشمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، پاییز سال گذشته، در نخستین سفر استانی خود به خراسان رضوی، در جمع فعالان اقتصادی مشهد گفت که عدم النفع بخش ارتباطات کشور از فیلترینگ، بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است