کد خبر : 119948
انتشار : ۱۳۹۹/۰۳/۲۵ - 22:13
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

تسنیم: «موسوی مجد» پاسدار نبود، راننده بود

تسنیم: «موسوی مجد» پاسدار نبود، راننده بود

به گزارش سایت خبری مدآرا: به گفته سخنگوی قوه قضاییه،  محمود موسوی مجد فرزند کاظم به سرویس‌های اطلاعاتی بیگانه(موساد و سیا) وصل بوده و در زمان حضورش در سوریه، محل تردد و اسکان سردار شهید سلیمانی و برخی فرماندهان و مستشاران نظامی ایران را در قبال دریافت پول، به سرویس های اطلاعاتی می‌‌داد.

در روزهای گذشته نیز تصویری از این جاسوس دستگیر شده که در دادگاه به اعدام محکوم شده است، در رسانه‌های منتشر شد.

به تازگی اطلاعات جدیدی از سید محمود موسوی‌مجد به‌دست آورده‌ایم. برخلاف آنچه در برخی رسانه‌ها گمانه‌زنی می‌شود، وی نظامی یا پاسدار نبوده و همچنین جزو نیروهای بسیجی که بصورت داوطلب عازم سوریه می‌شدند نیست بلکه پیش از انقلاب و در سنین کودکی همراه با خانواده از ایران خارج شده و  بزرگ‌شده کشور سوریه است.

وی در سوریه با برخی مستشاران ایرانی ارتباط می‌گیرد و به عنوان راننده مشغول به‌کار می‌شود و در پوشش راننده اطلاعاتی که به‌دست می‌آورد را به سرویس اطلاعاتی اسرائیل و آمریکا می‌فروخت. او در قبال این اطلاعات ماهانه ۵ هزار دلار از این سرویسها حقوق دریافت می‌کرد.

زمان دستگیری موسوی‌مجد ۲۶ ماه قبل بوده است و پرونده وی ارتباطی به ترور حاج قاسم سلیمانی ندارد.

او همان ۲۶ ماه قبل توسط نیروهای حزب‌الله لبنان، که اشراف ویژه‌ای روی سرویس‌ موساد دارد، شناسایی و دستگیر و به ایران تحویل داده شده و از آن زمان در بازداشت به سر می‌برد.

حکم اعدام این جاسوس تایید شده و در زمان خود اجرا خواهد شد.

اخبار مرتبط:
قائم‌پناه: عشق ما ایجاد رضایت مردم است
قائم‌پناه: عشق ما ایجاد رضایت مردم است

معاون اجرایی رئیس‌جمهوری گفت: با وجود همه فشارها و تهدیدهای طبیعی مثل کاهش بارندگی، جنگ ۱۲ روزه و محدودیت‌های ارزی که اروپا و آمریکا وارد می‌کنند، امیدواریم مردم را راضی نگه داریم.

قالیباف: نمی‌خواهم بگویم جنگ دیگری پیش روی ما است، اما تهدیدات دشمن علیه ایران، قطعی است
قالیباف: نمی‌خواهم بگویم جنگ دیگری پیش روی ما است، اما تهدیدات دشمن علیه ایران، قطعی است

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نمی‌توانیم قطعی بگوییم که جنگ رخ خواهد داد، اما تهدیداتی که دشمن علیه ما اعمال می‌کند قطعی است و ما نباید از این تهدیدات ذره‌ای غفلت کنیم.

القاصی: تشکیل ۱۴۲ فقره پرونده کیفری درخصوص جنگ ۱۲ روزه
القاصی: تشکیل ۱۴۲ فقره پرونده کیفری درخصوص جنگ ۱۲ روزه

رئیس کل دادگستری استان تهران به ارائه گزارشی از اقدامات دادگستری استان تهران در پرونده‌های مربوط به حمله نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه پرداخت و گفت: بر اساس آخرین آمار دریافتی تاکنون ۱۴۲ فقره پرونده کیفری در رابطه با شهادت ۳۲۰ شهید و مجروح و نیز شکایت ۶۳۳ نفر از سایر اشخاص حقیقی و حقوقی در دادسرای امور بین الملل تهران ثبت شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است