کد خبر : 118315
انتشار : ۱۳۹۹/۰۳/۱۰ - 10:37
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

فروش سهام عدالت در بازار بورس آغاز شد

فروش سهام عدالت در بازار بورس آغاز شد

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ فرهاد دژپسند وزیر امور اقتصادی و دارایی در نشست با اعضای اتاق بازرگانی مراسم راه‌اندازی پنجره واحد شروع کسب‌وکار گفت: امروز آغاز یک فعالیت بزرگ است و سال‌ها مردم دارنده سهام عدالت بودند و از امروز می توانند سهام عدالتشان را مدیریت کنند، مردم می توانند با اراده خود تصمیم بگیرند که می خواهند سهام داری را ادامه دهند و یا آن را بفروشند.

وی گفت: در کشور ما شروع کسب و کار به طور متوسط ۷۵ روز زمان می برد که در کشور‌های دیگر این زمان نیم روز است و ما امروز ۷۵ روز را به ۳ روز کاهش دادیم.

وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: هر فردی که کارش بیش از ۳ روز طول کشید شکایت خود را اعلام کند و ما حتما پیگیری می‌کنیم و افراد می‌توانند شکایت خود را از طریق شماره ۱۸۶۶ اعلام کند.

وی گفت: رهبر انقلاب طی چندین سال شعار تولید را برای نام گذاری سال‌ها در نظر گرفته اند و ما باید کاری کنیم که اگر فردی می‌خواهد سرمایه گذاری کند با کمترین دغدغه‌ها مواجه باشد. در کشور‌ها که انواع تحریم‌ها مواجه است خودمان باید موانع تولید را از بین ببریم و امروز سرمایه گذاری از نان شب برای ما مهم‌تر است و اگر می‌خواهیم سهم خود را از اقتصاد جهان بیشتر کنیم باید کاری کنیم که سرمایه گذاری با سهولت انجام شود. سرمایه گذاری نباید هیچ دغدغه‌ای داشته باشد و باید بداند که مسیر آنقدر روان است که می‌تواند سرمایه خارجی جذب کند.

وزیر اقتصاد بیان کرد: در طول چندسال گذشته رشد سرمایه گذاری ما مثبت نبوده است و باید تمام دغدغه ما این باشد که مسیر کسب و کار را تسریع کنیم. ما باید به گونه‌ای برنامه ریزی کنیم که تا پایان سال تمام استان‌ها به پنجره واحد متصل شود. در حال حاضر برای ۵ استان برنامه رسزی کردیم.

وی بیان کرد: ما امسال برای رونق اقتصادی هزار هزار میلیارد سرمایه نیاز داریم و هنر این است که سرمایه بانک‌ها را به این سمت ببریم و باید سرمایه‌های خرد به به سمت بازار سرمایه ببریم. در زمان احزار هویت مالیاتی زمان ۵۵ روز از زمان را کاهش دادیم.

دژپسند گفت: ما تا جایی که برایمان مقدور است می‌خواهیم مالیات را ابزاری برای ورود افراد به کسب و کار‌ها تبدیل کنیم برنامه‌های دیگری برای افزایش سرمایه گذاری داریم.

وی در پایان بیان کرد: برای عملیاتی شدن اهدافمان باید شخص گرایی را کنار بگذاریم و یکی شویم، قوه قضاییه، دولت و مجلس باید یکی شویم. امروز به واسطه گسترش سهم بخش خصوصی روز مبارکی است افتتاح پنجره واحد فیزیکی به فضای کسب و کار کمک می کند و در آینده در نظر داریم پنجره واحد الکترونیکی را هم راه اندازی کنیم تا فاصله های اجتماعی را کم کنیم.

اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: آمریکا به‌دنبال چپاول و غارت منابع ونزوئلاست/ ایالات متحده زمینه فروپاشی مثل شوروی را دارد
نماینده مجلس: آمریکا به‌دنبال چپاول و غارت منابع ونزوئلاست/ ایالات متحده زمینه فروپاشی مثل شوروی را دارد

نایب‌رئیس دوم کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس می‌گوید آمریکا به‌دنبال تلسط، چپاول و غارت منابع و معادن ونزوئلاست تا خود را نجات دهد.

اسنپ و تپسی هزینه سفر را افزایش نمی‌دهند
اسنپ و تپسی هزینه سفر را افزایش نمی‌دهند

سکوهای اینترنتی فعال در حوزه تاکسی‌های اینترنتی متعهد شده‌اند هزینه تمام شده سفرها از بابت افزایش نرخ سوخت افزایش ندهند.

آموزش و پرورش: دانش آموزان می‌گویند اصلا ۹ دی چه اتفاقی افتاده؟ می‌گوییم روز بصیرت و لایتمداری است، می‌گویند خب چی شده؟
آموزش و پرورش: دانش آموزان می‌گویند اصلا ۹ دی چه اتفاقی افتاده؟ می‌گوییم روز بصیرت و لایتمداری است، می‌گویند خب چی شده؟

نماینده آموزش پرورش در ستاد ۹ دی گفت: برای اغلب مناسب‌هایی یک سری محتوا داریم، اما ۹ دی از آن اتفاقاتی است که یک سری ملاحظه سیاسی برای آن داشتیم و تقریباً بچه ها نمی‌دانند چه اتفاقی در آن روز افتاده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است