کد خبر : 118219
انتشار : ۱۳۹۹/۰۳/۰۹ - 12:59
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

ارزش برگه‌ سهام عدالت چقدر است؟

ارزش برگه‌ سهام عدالت چقدر است؟

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ روی اکثر برگه های سهام عدالتی که در دست مشمولان این سهام است، ارزش سهام ۱۰ میلیون ریال یا همان یک میلیون تومان ذکر شده است. این درحالی است که زمانی که مشمول به سامانه سهام عدالت (SAMANESE.IR) مراجعه می کند متوجه می شود میزان سهامی که در اختیار دارد کم تر از یک میلیون تومان است. اما دلیل این موضوع چیست؟

بسیاری از سهام‌داران برگه‌هایی در اختیار دارند که روی آن برگه ارزش یک میلیون تومان قید شده است اما ارزش واقعی سهم یک میلیون تومان نیست. درواقع به استثنای مشمولان نهادهای حمایتی مانند کمیته امداد یا سازمان بهزیستی که ارزش سهم آن‌ها یک میلیون تومان است، ارزش سهم اکثر سهام‌داران دیگر کم‌تر از یک میلیون تومان است.

قرار بود برگه‌های اولیه از محل سهم سود سنوات قبل پر شود. در سال ۱۳۹۴ اعلام شد ۵۳ درصد ارزش سهم از محل مطالبات سود سنوات قبل پر شده است و برای پر کردن مابقی، دو سال به مشمولان فرصت دادند که با آورده نقدی، ۴۷ درصد مابقی را به قیمت اسمی واریز کنند. در این راستا فقط تعداد کمی از مشمولان واریز کردند و اکثریت واریز نکردند؛ بنابراین ارزش واقعی سهم ان‌ها در سبد سهام عدالت یک میلیون تومان نیست و حدود ۵۳۰ هزار تومان است.

البته ارزش سهام همه مشمولان ۵۳۰ هزار تومان نیست و ارزش سهام افرادی که در دوره های اول ثبت‌نام کردند ۵۳۰ هزار تومان است. حتی ارزش سهام کم‌تر از ۴۰۰ هزار تومانی هم وجود دارد. مشمولان می‌توانند عدد دقیق سهام خود را در سامانه سهام عدالت به نشانی www.samanese.ir با وارد کردن کد ملی مشاهده کنند. اما به طور کلی به غیر از دو میلیون و ۵۰۰ هزار نفری که با اذن مقام معظم رهبری، برایشان صد در صد منظور شده است، ارزش سهام مابقی مشمولین زیر یک میلیون تومان است.

میزان سهام عدالت مشمولان کمیته امداد و سازمان بهزیستی یک میلیون و سایر افراد بین ۴۹۲هزار تا ۵۳۲ هزار تومان است. البته ممکن است میزان سهام برخی افراد بیشتر از یک میلیون تومان باشد، دلیل این موضوع این است که انحصار وراثت صورت گرفته است. ارزش سهام عده‌ای هم کم‌تر از ۴۹۲هزار تومان است که دلیل این موضوع هم این است که ممکن است فرد در سال ۱۳۸۵مشمول نبوده و وارث قانونی متوفی مشمول بوده باشد.

بر این اساس سهام دارن باید توجه داشته باشند که دیگر امکان واریز ۴۷ درصد مابقی به قیمت اسمی وجود ندارد.

اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: آمریکا به‌دنبال چپاول و غارت منابع ونزوئلاست/ ایالات متحده زمینه فروپاشی مثل شوروی را دارد
نماینده مجلس: آمریکا به‌دنبال چپاول و غارت منابع ونزوئلاست/ ایالات متحده زمینه فروپاشی مثل شوروی را دارد

نایب‌رئیس دوم کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس می‌گوید آمریکا به‌دنبال تلسط، چپاول و غارت منابع و معادن ونزوئلاست تا خود را نجات دهد.

اسنپ و تپسی هزینه سفر را افزایش نمی‌دهند
اسنپ و تپسی هزینه سفر را افزایش نمی‌دهند

سکوهای اینترنتی فعال در حوزه تاکسی‌های اینترنتی متعهد شده‌اند هزینه تمام شده سفرها از بابت افزایش نرخ سوخت افزایش ندهند.

آموزش و پرورش: دانش آموزان می‌گویند اصلا ۹ دی چه اتفاقی افتاده؟ می‌گوییم روز بصیرت و لایتمداری است، می‌گویند خب چی شده؟
آموزش و پرورش: دانش آموزان می‌گویند اصلا ۹ دی چه اتفاقی افتاده؟ می‌گوییم روز بصیرت و لایتمداری است، می‌گویند خب چی شده؟

نماینده آموزش پرورش در ستاد ۹ دی گفت: برای اغلب مناسب‌هایی یک سری محتوا داریم، اما ۹ دی از آن اتفاقاتی است که یک سری ملاحظه سیاسی برای آن داشتیم و تقریباً بچه ها نمی‌دانند چه اتفاقی در آن روز افتاده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است