کد خبر : 118146
انتشار : ۱۳۹۹/۰۳/۰۸ - 18:24
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

سیدابراهیم رئیسی به قالیباف تبریک گفت

سیدابراهیم رئیسی به قالیباف تبریک گفت

به گزارش سایت خبری مدآرا؛  متن پیام رئیس قوه‌قضائیه به شرح ذیل است:

 

جناب آقای محمد باقر قالیباف دامت تاییداته

رئیس محترم مجلس شورای اسلامی

انتخاب جنابعالی به عنوان رئیس مجلس شورای اسلامی با رأی اکثریت قاطع نمایندگان مجلس که نشانه وحدت و همدلی منتخبین ملت است را تبریک عرض می‌کنم.

قوه‌قضائیه در مسیر تحقق اهداف بلند انقلاب اسلامی و اجرای رهنمودها و تدابیر حکیمانه رهبر فرزانه انقلاب آمادگی خویش را در جهت تعامل برادرانه با مجلس برخاسته از آراء مردم اعلام می‌کند و امیدوار است در پرتو این تعامل و همکاری و با شناخت درست شرایط و اولویت های کشور مجلس یازدهم بتواند با قانونگذاری صحیح و اعمال نظارت‌های قانونی و موثر و کارآمد نسبت به مرتفع کردن مشکلات جامعه و مردم به وِیژه در حوزه اقتصاد و فرهنگ و از بین بردن زمینه های فساد نقش موثرتری ایفا کند.

دوام توفیقات جنابعالی و اعضای محترم هیئت رئیسه و عموم نمایندگان را در سایه هدایت و توفیق الهی از درگاه ایزد منان مسئلت می‌کنم.

سید ابراهیم رئیسی

رئیس قوه‌قضائیه

اخبار مرتبط:
قائم‌پناه: گروهی بیمارستان را اشغال کردند، نیروی انتظامی باید چه کار کند؟
قائم‌پناه: گروهی بیمارستان را اشغال کردند، نیروی انتظامی باید چه کار کند؟

قائم پناه معاون اجرایی رئیس جمهور به حمله نیروی انتظامی بیمارستان سینا در تهران و بیمارستانی امام خمینی ایلام واکنش نشان داد

معاون رئیس‌جمهور: ۱۰ درصد دستگیرشدگان اعتراضات زنان بودند که آزاد شدند
معاون رئیس‌جمهور: ۱۰ درصد دستگیرشدگان اعتراضات زنان بودند که آزاد شدند

معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور گفت: در جریان فضاهای پرالتهاب اعتراضات، حدود ۱۰ درصد از افراد زنان بودند که به صورت کوتاه‌‌مدت نگهداری شدند و بعد از گفت‌وگو از آن محیط خارج شدند.

اسرائیل هیوم: ترامپ مذاکره با ایران را کنار گذاشت/ طرح با میانجیگری سعودی و عمان مطرح شده بود/ تمرکز ترامپ روی حمله نظامی
اسرائیل هیوم: ترامپ مذاکره با ایران را کنار گذاشت/ طرح با میانجیگری سعودی و عمان مطرح شده بود/ تمرکز ترامپ روی حمله نظامی

اسرائیل هیوم نوشت: دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، پیشنهاد استیو ویتکاف، فرستاده ویژه ایالات متحده، برای ازسرگیری مذاکرات با ایران را رد کرده و به‌جای آن، رویکردی «فعال» را برگزیده است که بر فشار شدید اقتصادی و نظامی تمرکز دارد؛ از جمله پیگیری تهدید «آماده و مسلح» او. اکنون تنها پرسش‌های باقی‌مانده این است که این رویکرد چگونه و چه زمانی اجرا خواهد شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است