کد خبر : 117877
انتشار : ۱۳۹۹/۰۳/۰۷ - 12:20
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

علیرضا سلیمی: بیانیه های فراکسیون امید از رادیو اسرائیل و BBC پخش می شد/ برای عارف صندلی مخصوص درنظر می‌گرفتند/ ۴ بار هم به کمیسیون نیامد

علیرضا سلیمی: بیانیه های فراکسیون امید از رادیو اسرائیل و BBC پخش می شد/ برای عارف صندلی مخصوص درنظر می‌گرفتند/ ۴ بار هم به کمیسیون نیامد

به گزارش سایت خبری مدآرا؛  اصلاح طلبان وقتی به مجلس راه یافتند مدعی بودند که خیلی امور را تغییر می دهند و خیلی مشکلات را حل می کنند، آنها قریب ۲۰۰ هدف را لیست کردند و وعده دادند که به همه آن اهداف جامه عمل می پوشانند. برای راستی آزمایی این مسئله با علیرضا سلیمی عضو هیأت نظارت بر رفتار نمایندگان مجلس دهم گفتگو کردیم.

علیرضا سلیمی درباره عملکرد اصلاح طلبان در مجلس دهم گفت: فراکسیون امید حتی طرفداران سیاسی و سرمایه اجتماعی جریان اصلاحات را سرکار گذاشت. اعضای این فراکسیون به جای آنکه دغدغه رسیدگی به مشکلات اقتصادی و تسهیل امور معیشتی مردم باشد، تنها به سیاسی کاری و طرح مسائلی همچون حصر می پرداختند حال آنکه فتنه خط قرمز نظام بود اما این افراد باید درباره وقایع سال ۸۸ و مشکلات ایجاد شده برای کشور بعد آن حوادث از مردم عذرخواهی می کردند.

وی با اشاره به بیانیه های تند فراکسیون امید افزود: برخی بیانیه های این فراکسیون از رادیو اسرائیل و بی سی سی پخش می شد. در سالی که باید همه به فکر راهکارهای عبور از وضعیت کرونایی و تحقق شعار جهش تولید باشیم، برخی اعضای فراکسیون امید دنبال انتقام گیری از حقوقدان های شورای نگهبان بود و می گفتند «می‌خواهیم با شورای نگهبان پنجه در پنجه دراندازیم و انتقام بگیریم.»

نماینده مجلس دهم و منتخب مردم محلات در مجلس یازدهم گفت: آقایان راه یافته به مجلس از لیست امید اصلا به امور مجلس شورای اسلامی کاری نداشتند، فقط به دهان دولت نگاه می کردند، موضع دولت هرچه بود آنها همان نظر را در رأی گیری ها دنبال می کردند. در واقع آنها برای تحقق اهداف حزبی و جریانی خودشان تلاش داشتند و برای شان مهم نبود که با این نوع رأی دهی مشکل مردم حل می شود یا خیر.

وی افزود: بارها شاهد بودیم طرح های سیاسی را در قالب دوفوریتی به صحن علنی مجلس می آوردند تا در اولویت قرار بگیرد و سریع رسیدگی شود. همه هم خودشان را رئیس می دانستند به عنوان نمونه آقای محمدرضا عارف رئیس فراکسیون امید از بهمن ماه تا پایان اردیبهشت که ۴ ماه می شود در مجموع ۴ بار هم به کمیسیون آموزش و تحقیقات نیامد. هیچ کسی هم علت این کار را از او نمی پرسید.

نماینده اصولگرای مجلس اظهار کرد: برای آقای عارف احترام قائلیم و انتظار داشتیم در ماه های پایانی امور مجلس را جدی پیگیری کنند اما این جدیت را ندیدیم، خوب اگر حرفی برای طرح داشتند چرا به مجلس آمدند، اگر حرف داشتند چرا نمی آمدند در صحن کمیسیون بیان کنند و هیأت رئیسه مجلس نیز به این مسائل کاری نداشت.

سلیمی با اشاره به تبعیض قائل شدن هیأت رئیسه مجلس دهم برای محمدرضا عارف ادامه داد: وقتی هیأت رئیسه برای قرارگیری نمایندگان در صندلی های صحن علنی مجلس قرعه کشی می کرد، برای آقایان عارف و حاجی بابایی که رئیس فراکسیون بودند صندلی های مخصوص درنظر می گرفتند. البته برای کارپردازان هیأت رئیسه، نواب رئیس نیز جای خاص مشخص می کردند.

اخبار مرتبط:
خروج اتباع افغانستانی از ایران؛ روند، دلایل و پیامدها
خروج اتباع افغانستانی از ایران؛ روند، دلایل و پیامدها

بر اساس گزارش وزارت کشور، از ابتدای سال ۱۴۰۴ تاکنون بیش از ۷۱۷ هزار نفر از اتباع غیرمجاز افغانستانی از کشور خارج شده‌اند. این روند از طریق سه مرز اصلی—دوغارون، میلک و مرز خراسان جنوبی—انجام شده و همچنان ادامه دارد. دولت ایران ضرب‌الاجلی برای خروج اتباع فاقد مدارک تعیین کرده که ۱۵ تیرماه ۱۴۰۴ پایان آن بود.

آواتولز؛ تامین‌کننده معتبر تجهیزات و ماشین‌آلات طلاسازی با کیفیت و گارانتی اصل
آواتولز؛ تامین‌کننده معتبر تجهیزات و ماشین‌آلات طلاسازی با کیفیت و گارانتی اصل

صنعت طلاسازی، هنری ظریف و تخصصی است که نیازمند استفاده از تجهیزات حرفه‌ای برای خلق آثار با کیفیت و ظرافت بالا است. شرکت آواتولز با ارائه کامل‌ترین مجموعه دستگاه‌ها و ابزارهای طلاسازی شامل دستگاه‌های نورد تخصصی (توپی ۶۵، دو طرفه، رو میزی و یکطرفه ۱۸۰)، لیزرهای برش، حکاکی و جوش، فرزهای متنوع، دستگاه‌های CNC و تراش NC، قلم تراش و النگو گشاد کن، همراه مطمئن صنعتگران است. این تجهیزات با دقت بالا، فناوری مدرن و گارانتی اصل، به افزایش سرعت تولید، کاهش ضایعات و بهبود کیفیت کمک می‌کنند. آواتولز با پشتیبانی تخصصی، قیمت رقابتی و ارسال سریع، بهترین انتخاب برای حرفه‌ای‌های طلاسازی است.

درخواست برای ساخت برنامه عبری در رادیو و تلویزیون ایران
درخواست برای ساخت برنامه عبری در رادیو و تلویزیون ایران

خسرو معتضدتاریخ‌نگار و جمعیت‌شناس با تأکید بر اینکه رادیو و تلویزیون ما باید برنامه عبری داشته باشد، گفت: دولت ایران الآن باید به دنیا بگوید که اسرائیل و آمریکا تجاوزگر هستند. ما یک آدم با سر و زبان مثل ظریف در سازمان ملل می‌خواهیم؛ ولی شما ظریف را کنار گذاشته‌اید. این آدم یک سیاستمدار جهانی و شناخته شده است. چنین آدمی باید بر سر کار بیاوریم تا در سازمان ملل صحبت کند و مردم دنیا بدانند که نتانیاهو دید جلسات مسقط و رم داشت روابط را درست می‌کرد و به همین دلیل حمله کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است