کد خبر : 117693
انتشار : ۱۳۹۹/۰۳/۰۶ - 16:27
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

واکنش کیانوش عیاری کارگردان فیلم «خانه پدری» به قتل رومینا اشرفی

واکنش کیانوش عیاری کارگردان فیلم «خانه پدری» به قتل رومینا اشرفی

به گزارش سایت خبری مدآرا؛کارگردان فیلم «خانه پدری» که فیلمش به‌خاطر روایتی از کشته شدن یک دختر به دست پدر و برادرش در دوره قاجار، ۱۰ سال در صندوق توقیف بود و سال گذشته بعد از چند هفته نمایش دوباره توقیف شد، می‌گوید که خبر تلخ قتل یک دختر نوجوان توسط پدرش را باور نمی‌کند.

او که بابت اعتراض‌های وارد شده بر فیلمش برای تصویر کردن یک قتل ناموسی در دوره قاجار، با سختی‌های زیادی در اکران روبه‌رو شد،در گفت‌وگویی کوتاه با ایسنا درباره اتفاق اخیر فقط به گفتن دو  جمله اکتفا کرد: «این اتفاق‌ها در ایران رخ نمی‌دهد. من این شایعات را باور نمی‌کنم.»

«خانه پدری» که در سال ۱۳۸۹ ساخته شده، بخاطر یک صحنه قتل حدود یک دهه اکران نشد تا کارگردانش از رنج توقیف آن ۶ سال نتواند فیلم بسازد، البته اکران کوتاه مدت ان هم جندان راه به جایی نبرد.

داستان این فیلم از اواخر دوره‌ی قاجار و اوایل دوره‌ی پهلوی آغاز می‌شود و درباره‌ی پدری است که به همراهی پسرش، دخترش را به جرم اینکه آبروی خانواده را برده است، می‌کشد و در خانه‌اش به خاک می‌سپارد؛ داستانی که اتفاقا به ماجرای قتل دختری که به تازگی خبرهای آن منتشر شده است، شباهت دارد.

اخبار مرتبط:
قائم‌پناه: عشق ما ایجاد رضایت مردم است
قائم‌پناه: عشق ما ایجاد رضایت مردم است

معاون اجرایی رئیس‌جمهوری گفت: با وجود همه فشارها و تهدیدهای طبیعی مثل کاهش بارندگی، جنگ ۱۲ روزه و محدودیت‌های ارزی که اروپا و آمریکا وارد می‌کنند، امیدواریم مردم را راضی نگه داریم.

قالیباف: نمی‌خواهم بگویم جنگ دیگری پیش روی ما است، اما تهدیدات دشمن علیه ایران، قطعی است
قالیباف: نمی‌خواهم بگویم جنگ دیگری پیش روی ما است، اما تهدیدات دشمن علیه ایران، قطعی است

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نمی‌توانیم قطعی بگوییم که جنگ رخ خواهد داد، اما تهدیداتی که دشمن علیه ما اعمال می‌کند قطعی است و ما نباید از این تهدیدات ذره‌ای غفلت کنیم.

القاصی: تشکیل ۱۴۲ فقره پرونده کیفری درخصوص جنگ ۱۲ روزه
القاصی: تشکیل ۱۴۲ فقره پرونده کیفری درخصوص جنگ ۱۲ روزه

رئیس کل دادگستری استان تهران به ارائه گزارشی از اقدامات دادگستری استان تهران در پرونده‌های مربوط به حمله نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه پرداخت و گفت: بر اساس آخرین آمار دریافتی تاکنون ۱۴۲ فقره پرونده کیفری در رابطه با شهادت ۳۲۰ شهید و مجروح و نیز شکایت ۶۳۳ نفر از سایر اشخاص حقیقی و حقوقی در دادسرای امور بین الملل تهران ثبت شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است