کد خبر : 117693
انتشار : ۱۳۹۹/۰۳/۰۶ - 16:27
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

واکنش کیانوش عیاری کارگردان فیلم «خانه پدری» به قتل رومینا اشرفی

واکنش کیانوش عیاری کارگردان فیلم «خانه پدری» به قتل رومینا اشرفی

به گزارش سایت خبری مدآرا؛کارگردان فیلم «خانه پدری» که فیلمش به‌خاطر روایتی از کشته شدن یک دختر به دست پدر و برادرش در دوره قاجار، ۱۰ سال در صندوق توقیف بود و سال گذشته بعد از چند هفته نمایش دوباره توقیف شد، می‌گوید که خبر تلخ قتل یک دختر نوجوان توسط پدرش را باور نمی‌کند.

او که بابت اعتراض‌های وارد شده بر فیلمش برای تصویر کردن یک قتل ناموسی در دوره قاجار، با سختی‌های زیادی در اکران روبه‌رو شد،در گفت‌وگویی کوتاه با ایسنا درباره اتفاق اخیر فقط به گفتن دو  جمله اکتفا کرد: «این اتفاق‌ها در ایران رخ نمی‌دهد. من این شایعات را باور نمی‌کنم.»

«خانه پدری» که در سال ۱۳۸۹ ساخته شده، بخاطر یک صحنه قتل حدود یک دهه اکران نشد تا کارگردانش از رنج توقیف آن ۶ سال نتواند فیلم بسازد، البته اکران کوتاه مدت ان هم جندان راه به جایی نبرد.

داستان این فیلم از اواخر دوره‌ی قاجار و اوایل دوره‌ی پهلوی آغاز می‌شود و درباره‌ی پدری است که به همراهی پسرش، دخترش را به جرم اینکه آبروی خانواده را برده است، می‌کشد و در خانه‌اش به خاک می‌سپارد؛ داستانی که اتفاقا به ماجرای قتل دختری که به تازگی خبرهای آن منتشر شده است، شباهت دارد.

اخبار مرتبط:
یک تهیه‌کننده سینما بازداشت شد
یک تهیه‌کننده سینما بازداشت شد

یک تهیه‌کننده سینما حین صحنه فیلمبرداری در شمال کشور بازداشت شده است.

فرمانده کل سپاه: به ایران تعدی شود جهنم به‌پا می‌کنیم
فرمانده کل سپاه: به ایران تعدی شود جهنم به‌پا می‌کنیم

فرمانده کل سپاه پاسداران از آمادگی کامل ایران برای پاسخ قاطع به هرگونه تعدی در آینده خبر داد و گفت: جهنمی علیه دشمن به پا خواهیم کرد.

FATF بعد از ۶ سال رسما از ایران دعوت کرد
FATF بعد از ۶ سال رسما از ایران دعوت کرد

رئیس مرکز اطلاعات مالی کشورمان به دعوت رسمی گروه ویژه اقدام مالی FATF بعد از ۶ سال در اجلاس اصلی این نهاد به تشریح پیشرفت برنامه اقدام جمهوری اسلامی ایران با محوریت تصویب قانون الحاق به کنوانسیون پالرمو می‌پردازد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است