کد خبر : 117693
انتشار : ۱۳۹۹/۰۳/۰۶ - 16:27
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

واکنش کیانوش عیاری کارگردان فیلم «خانه پدری» به قتل رومینا اشرفی

واکنش کیانوش عیاری کارگردان فیلم «خانه پدری» به قتل رومینا اشرفی

به گزارش سایت خبری مدآرا؛کارگردان فیلم «خانه پدری» که فیلمش به‌خاطر روایتی از کشته شدن یک دختر به دست پدر و برادرش در دوره قاجار، ۱۰ سال در صندوق توقیف بود و سال گذشته بعد از چند هفته نمایش دوباره توقیف شد، می‌گوید که خبر تلخ قتل یک دختر نوجوان توسط پدرش را باور نمی‌کند.

او که بابت اعتراض‌های وارد شده بر فیلمش برای تصویر کردن یک قتل ناموسی در دوره قاجار، با سختی‌های زیادی در اکران روبه‌رو شد،در گفت‌وگویی کوتاه با ایسنا درباره اتفاق اخیر فقط به گفتن دو  جمله اکتفا کرد: «این اتفاق‌ها در ایران رخ نمی‌دهد. من این شایعات را باور نمی‌کنم.»

«خانه پدری» که در سال ۱۳۸۹ ساخته شده، بخاطر یک صحنه قتل حدود یک دهه اکران نشد تا کارگردانش از رنج توقیف آن ۶ سال نتواند فیلم بسازد، البته اکران کوتاه مدت ان هم جندان راه به جایی نبرد.

داستان این فیلم از اواخر دوره‌ی قاجار و اوایل دوره‌ی پهلوی آغاز می‌شود و درباره‌ی پدری است که به همراهی پسرش، دخترش را به جرم اینکه آبروی خانواده را برده است، می‌کشد و در خانه‌اش به خاک می‌سپارد؛ داستانی که اتفاقا به ماجرای قتل دختری که به تازگی خبرهای آن منتشر شده است، شباهت دارد.

اخبار مرتبط:
مدارس به صورت نقطه‌ای تعطیل شد/ آموزش‌ها غیرحضوری شد
مدارس به صورت نقطه‌ای تعطیل شد/ آموزش‌ها غیرحضوری شد

آموزش و پرورش: مدارس به‌صورت نقطه‌ای تعطیل و آموزش‌ها غیرحضوری برگزار می‌شود.

یک نماینده جمهوری‌خواه: حملات به ایران غیر قانونی است
یک نماینده جمهوری‌خواه: حملات به ایران غیر قانونی است

یک نماینده جمهوری‌خواه کنگره با انتقاد از اقدام دولت ترامپ در مشارکت در حمله به ایران این اقدام را غیرقانونی دانست.

ترامپ: حملات نظامی گسترده‌ای را علیه ایران آغاز کردیم
ترامپ: حملات نظامی گسترده‌ای را علیه ایران آغاز کردیم

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا امروز (شنبه) با انتشار ویدیویی در شبکه اجتماعی «تروث سوشال» که به نظر می‌رسد پیشتر آمده شده بود، اعلام کرد حملات نظامی گسترده‌ای را علیه ایران آغاز کردیم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است