کد خبر : 117693
انتشار : ۱۳۹۹/۰۳/۰۶ - 16:27
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

واکنش کیانوش عیاری کارگردان فیلم «خانه پدری» به قتل رومینا اشرفی

واکنش کیانوش عیاری کارگردان فیلم «خانه پدری» به قتل رومینا اشرفی

به گزارش سایت خبری مدآرا؛کارگردان فیلم «خانه پدری» که فیلمش به‌خاطر روایتی از کشته شدن یک دختر به دست پدر و برادرش در دوره قاجار، ۱۰ سال در صندوق توقیف بود و سال گذشته بعد از چند هفته نمایش دوباره توقیف شد، می‌گوید که خبر تلخ قتل یک دختر نوجوان توسط پدرش را باور نمی‌کند.

او که بابت اعتراض‌های وارد شده بر فیلمش برای تصویر کردن یک قتل ناموسی در دوره قاجار، با سختی‌های زیادی در اکران روبه‌رو شد،در گفت‌وگویی کوتاه با ایسنا درباره اتفاق اخیر فقط به گفتن دو  جمله اکتفا کرد: «این اتفاق‌ها در ایران رخ نمی‌دهد. من این شایعات را باور نمی‌کنم.»

«خانه پدری» که در سال ۱۳۸۹ ساخته شده، بخاطر یک صحنه قتل حدود یک دهه اکران نشد تا کارگردانش از رنج توقیف آن ۶ سال نتواند فیلم بسازد، البته اکران کوتاه مدت ان هم جندان راه به جایی نبرد.

داستان این فیلم از اواخر دوره‌ی قاجار و اوایل دوره‌ی پهلوی آغاز می‌شود و درباره‌ی پدری است که به همراهی پسرش، دخترش را به جرم اینکه آبروی خانواده را برده است، می‌کشد و در خانه‌اش به خاک می‌سپارد؛ داستانی که اتفاقا به ماجرای قتل دختری که به تازگی خبرهای آن منتشر شده است، شباهت دارد.

اخبار مرتبط:
هشدار پلیس راه اصفهان درباره افزایش ترافیک مدارس حاشیه راه‌ها
هشدار پلیس راه اصفهان درباره افزایش ترافیک مدارس حاشیه راه‌ها

رئیس پلیس راه استان اصفهان نسبت به افزایش ترافیک مدارس حاشیه راه‌ها با آغاز سال تحصیلی هشدار داد.

پوستر سی و هفتمین جشنواره کودک رونمایی شد
پوستر سی و هفتمین جشنواره کودک رونمایی شد

رونمایی از پوستر سی و هفتمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان صبح چهارشنبه در کاخ موزه چهلستون با حضور هنرمندان برگزار شد

هواشناسی اصفهان هشدار سطح زرد صادر کرد
هواشناسی اصفهان هشدار سطح زرد صادر کرد

اداره کل هواشناسی استان اصفهان نسبت به وزش باد به نسبت شدید تا شدید و خیزش گرد و خاک در مناطق مختلف استان تا پایان شهریور ماه هشدار سطح زرد صادر کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است