کد خبر : 117629
انتشار : ۱۳۹۹/۰۳/۰۶ - 00:09
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

شهاب الدین بیمقدار: همیشه دود اختلافات سیاسی به چشم مردم رفته است

شهاب الدین بیمقدار: همیشه دود اختلافات سیاسی به چشم مردم رفته است

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ شهاب الدین بیمقدار با اشاره به اولویت‌های کشور در شرایط کنونی و نقش احزاب و جریان های سیاسی، بیان کرد: متاسفانه ما در ایران به جای داشتن چندین حزب قوی دارای حزبک‌هایی هستیم که چندین نفر دور هم جمع شده و یک حزب تشکیل می دهند که توانایی انجام کارهای مهم و برداشتن گام های بلند ندارند.

وی در ادامه اظهار کرد: برای برون رفت از مشکلات کشور باید چند حزب قوی در کشور تشکیل شده که تکیه آن بر مردم باشد. آن گاه می توانند راه های درستی برای حل مشکلات کشور تبیین کنند. حزب‌ها نباید با تکیه بر قدرت شکل بگیرند بلکه باید همراه مردم بوده و دغدغه مردم را در سر داشته باشند.

نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: این حزب هایی که در آستانه انتخابات پا گرفته و صرفا به دنبال تزریق افرادی به قدرت هستند آفت به شمار می روند. ما باید احزابی داشته باشیم که قوی کار کنند و در آستانه انتخابات افراد مخلص، پیگیر و کار بلد خود را معرفی کرده و از آنان حمایت کنند. دغدغه احزاب باید حل مشکلات مردم باشد. دموکراسی در کشور پانمی‌گیرد مگر آنکه احزاب قوی در کشور شکل بگیرد.

وی در ادامه تاکید کرد: همیشه دود اختلافات سیاسی به چشم مردم رفته است. یکدست بودن کشور نیز در هیچ کجای دنیا امکان پذیر نیست. از نظر بنده اصلی‌ترین اولویت کشور و دغدغه احزاب باید معیشت مردم و مسئله اشتغال باشد. به افرادی که در تکاپوی نشستن بر صندلی ریاست و هیئت رئیسه مجلس یازدهم هستند توصیه می کنم همانند مجلس دهم که سه فراکسیون دغدغه مردم را در سر داشتند، مشکلات مردم را در اولویت قرار داده و وفاق ملی و تعامل با جهان توجه داشته باشند.

اخبار مرتبط:
هواشناسی اصفهان هشدار آلودگی سطح زرد صادر کرد
هواشناسی اصفهان هشدار آلودگی سطح زرد صادر کرد

اداره‌کل هواشناسی استان اصفهان با صدور هشدار آلودگی سطح زرد از پایداری جو، افزایش غلظت آلاینده‌ها و کاهش کیفیت هوا از فردا تا شنبه شب در بیشتر مناطق استان خبر داد.

قاسم‌زاده: پایداری دانشنامه اصفهان مستقل از نوسانات اداری خواهد بود
قاسم‌زاده: پایداری دانشنامه اصفهان مستقل از نوسانات اداری خواهد بود

شهردار اصفهان گفت: دانشنامه اصفهان نباید وابسته به نهاد خاصی باشد تا در برابر تغییرات اجرایی و سیاسی آسیب نبیند و برای نسل‌های آینده پایدار بماند.

جمالی‌نژاد: دانشنامه اصفهان مرجع تمدن و هویت نسل‌های آینده است
جمالی‌نژاد: دانشنامه اصفهان مرجع تمدن و هویت نسل‌های آینده است

استاندار اصفهان تاکید کرد: دانشنامه شهر بانک جامع دانش، فناوری و فرهنگ است و نسل‌های آینده را با تاریخ و تمدن نصف جهان پیوند می‌دهد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است