کد خبر : 117615
انتشار : ۱۳۹۹/۰۳/۰۴ - 19:16
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

انفجار در پتروشیمی بندر امام مهار شد

انفجار در پتروشیمی بندر امام مهار شد

به گزارش سایت خبری مدآرا؛شرکت پتروشیمی بندر امام خمینی (ره) می‌افزاید: ساعت ۲۲ و ۴۵ دقیقه شامگاه شنبه (سوم خردادماه) بویلر A شرکت آب‌نیروی بندر امام خمینی (ره) هنگام آماده‌سازی برای سرویس مجدد، به‌دلیل تجمع گاز در محفظه احتراق دچار حادثه شد.

این بویلر از سرویس خارج و در حال آماده‌سازی برای راه‌اندازی دوباره بود که دچار حریق و حادثه شد.

شایان ذکر است، این حادثه هیچ‌گونه تلفات انسانی به همراه نداشته و جزئیات بیشتر آن در حال بررسی است.

گفتنی است بویلر، دیگ‌های صنعتی با ابعاد بسیار بزرگ است که برای رساندن مایعات و سیالات (عموماً آب شیرین) به نقطه جوش و بخار حاصل از آن در فعالیت‌های صنعتی استفاده می‌شود.

اخبار مرتبط:
فدایی: هنوز موردی از تب دِنگی در اصفهان مشاهده نشده است
فدایی: هنوز موردی از تب دِنگی در اصفهان مشاهده نشده است

مسئول بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت استان اصفهان ازاستمرار پایش دقیق نقاط حساس برای شناسایی احتمالی پشه ناقل تب دِنگی خبر دادوگفت:تاکنون موردی از ابتلا یا وجود این پشه مشاهده نشده است.

هشدار سطح نارنجی هواشناسی اصفهان برای افزایش آلودگی هوا
هشدار سطح نارنجی هواشناسی اصفهان برای افزایش آلودگی هوا

اداره کل هواشناسی استان اصفهان با صدور هشدار سطح نارنجی نسبت به افزایش غلظت آلاینده‌ها در مناطق مرکزی و صنعتی اعلام کرد از دوشنبه تا چهارشنبه شاخص آلودگی در شرایط قرمز قرار می‌گیرد.

پلیس اردستان ۲ دستگاه گنج یاب کشف کرد
پلیس اردستان ۲ دستگاه گنج یاب کشف کرد

فرمانده انتظامی اردستان از کشف دو دستگاه گنج یاب به ارزش ۱۵ میلیارد ریال توسط مأموران پلیس آگاهی شهرستان خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است