کد خبر : 117612
انتشار : ۱۳۹۹/۰۳/۰۴ - 19:13
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

تولید فصل سوم سریال «نون خ» به کجا رسید؟

تولید فصل سوم سریال «نون خ» به کجا رسید؟

به گزارش سایت خبری مدآرا؛سعید آقاخانی، کارگردان سریال «نون خ»، همزمان با روزهای نگارش فصل سوم این مجموعه درباره ملاحظات و حساسیت‌هایی که برای طراحی شوخی‌ها در متن این سریال داشته‌ و دارد گفت: «تمام تلاش ما این بود که کمدی یا شوخی‌هایی که در داستان و در دیالوگ کاراکترها مطرح می‌شود، همان چیزی نباشد که در فضای مجازی دیده‌ایم. نمی‌خواستیم همان شوخی‌هایی را که در ارتباطات مردم در کوچه و خیابان رایج است، تبدیل به طنز سریال‌مان کنیم.»

وی اضافه کرد: «ما از شوخی‌های معمول پرهیز می‌کردیم و حتی تلاش‌مان این بود که از فضای مجازی در طرح شوخی و طنز تازه، جلوتر باشیم. فضای مجازی به نوبه خود شوخی‌های درجه یکی دارد و بامزه است، پس لزومی نداشت ما در سریال‌مان همان‌ها را تکرار کنیم و فکر می‌کنم در سریال «نون.خ» در این زمینه تا حدی موفق هم شدیم.»

مهدی فرجی، تهیه‌کننده «نون خ»، چندی پیش در نشست تجلیل از عوامل این مجموعه درباره محتوای فصل جدید این سریال گفته بود: «فصل سوم نون خ در حال نگارش است. در فصل یک با تخمه در فصل دوم با انار آشنا شدیم و در فصل سوم راه سختی در پیش گرفته شده که توجه به معدن و گیاهان دارویی از جمله این‌هاست.»

آقاخانی در واکنش به این گفته تهیه‌کننده، با اشاره به اینکه «هنوز محورهای داستان فصل سوم قطعی و مشخص نشده است، با کنایه و طنز گفت: «این فصل حتی ممکن است در حوزه کتابخوانی باشد.»

اخبار مرتبط:
هر حادثه مشکوک به فرونشست در اصفهان باید جدی گرفته شود
هر حادثه مشکوک به فرونشست در اصفهان باید جدی گرفته شود

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اصفهان با تاکید بر اینکه هر حادثه مشکوک به فرونشست باید جدی گرفته شود، گفت: زاینده رود نزدیک به ۲ دهه است نقش تغذیه آبخوان‌های استان را از دست داده و اکنون باید با اقدامات جایگزین مانع از تشدید این پدیده شویم.

دادگستری البرز: رای پرونده شبکه جاسوسی چهار نفره مرتبط با موساد و منافقین در کرج صادر شد / ۲ متهم به اعدام محکوم شدند
دادگستری البرز: رای پرونده شبکه جاسوسی چهار نفره مرتبط با موساد و منافقین در کرج صادر شد / ۲ متهم به اعدام محکوم شدند

رئیس کل دادگستری استان البرز گفت: رای بدوی پرونده شبکه جاسوسی چهار نفره مرتبط با موساد و منافقین در کرج صادر شد و دادگاه ۲ متهم را به اعدام و حبس و ۲ متهم دیگر را به حبس محکوم کرد.

وزیر دفاع پاکستان: احتمال نقش آفرینی ما برای کمک به تنش‌زدایی بین ایران و آمریکا وجود دارد / هر کاری از دستمان بربیاید انجام خواهیم داد
وزیر دفاع پاکستان: احتمال نقش آفرینی ما برای کمک به تنش‌زدایی بین ایران و آمریکا وجود دارد / هر کاری از دستمان بربیاید انجام خواهیم داد

خواجه محمد آصف وزیر دفاع پاکستان با تاکید بر روابط برادرانه و نزدیک تهران و اسلام‌آباد گفت: احتمال نقش آفرینی اسلام آباد برای کمک به تنش زدایی بین جمهوری اسلامی ایران و آمریکا وجود دارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است