کد خبر : 117485
انتشار : ۱۳۹۹/۰۳/۰۳ - 12:50
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

صادق زیباکلام: هیچکس در انتخابات ۱۴۰۰ به جهانگیری و محسن هاشمی رأی نمی‌دهد/ مدت‌هاست که دیگر حزبی به نام کارگزاران سازندگی در ایران وجود ندارد

صادق زیباکلام: هیچکس در انتخابات ۱۴۰۰ به جهانگیری و محسن هاشمی رأی نمی‌دهد/ مدت‌هاست که دیگر حزبی به نام کارگزاران سازندگی در ایران وجود ندارد

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ اصلاح‌طلبان رد شرایط فعلی گویا دوباره به سیاست ائتلافی روی‌ آورده‌اند تا شاید در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ بتوانند نه به یک پیروزی اصلاح‌طلبانه بلکه به یک فتح نسبی نایل شوند؛ حالتی که در انتخابات سال۹۲ هم شاهد آن بودیم. در این میان یکی از احزابی که از مدت‌ها پیش همچنان بر این سیاست تأکید می‌کرد حزب کارگزاران سازندگی بود. کارگزاران به قطعیت در انتخابات ۱۴۰۰ اگر نیروی اصلاح‌طلبی وجود نداشته باشد به سمت سیاست ائتلاف با اصولگرایان میانه‌رو مانند علی لاریجانی خواهند رفت اما این احتمال هم هنوز منتفی نشده است که این حزب با دو نیروی شاخص خود یعنی اسحاق جهانگیری و محسن هاشمی وارد کارگزار انتخابات ریاست‌جمهوری شود.

صادق زیباکلام، تحلیلگر مسائل سیاسی درباره نقش‌آفرینی و جایگاه حزب کارگزاران در عالم سیاسی ایران روزهای ایران گفت: «تکلیف با حزب کارگزاران روشن است؛ به این معنا که این حزب و سایر جریان‌های کلاسیک ایران تمام شده‌اند و مدت‌هاست که دیگر حزبی به نام کارگزاران سازندگی در عالم سیاست ایران موضوعیت ندارد. در واقع کارگزاران همان‌قدر زنده است که جبهه مشارکت یا سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی زنده‌اند. حزب کارگزاران زمانی بدنه‌ای اجتماعی داشت به عبارت دیگر عده‌ای می‌گفتند برویم به فلان نامزد نمایندگی رأی بدهیم چون کارگزاران از او حمایت کرده است اما در انتخابات مجلس دیدیم که هیچ کس هیچ اقبالی به لیست مورد حمایت کارگزاران نشان نداد».

او ادامه داد: «مردم نسبت به عالم سیاست ناامید شده‌اند و تنها افرادی رأی می‌دهند که احساس تکلیف شرعی می‌کنند یا رقابت‌های قومی و منطقه‌ای باعث شرکت آنها می‌شود. در دوم اسفند سال گذشته آراء متعلق به این دو دسته بود. مردم دیگر نه کارگزاران و نه دیگر گروه‌های سیاسی را را قبول دارند. در انتخابات۱۴۰۰ هم تغییری ایجاد نمی‌شود و تردید نکنید یک نیروی اصولگرا رئیس‌جمهور آینده می‌شود».

او همچنین در پاسخ به این پرسش که آیا کارگزاران با معرفی افرادی چون جهانگیری یا محسن هاشمی می‌تواند در انتخابات۱۴۰۰ نقش‌آفرینی کند، گفت: «هیچ کس به جهانگیری و محسن هاشمی رأی نمی‌دهد. کارگزاران تمام شده است و واقعا من تصور می‌کنم این شعار اصولگرا، اصلاح‌طلب دیگه تمومه ماجرا در عالم سیاست ما کاملا جریان دارد و نوع نگاه مردم نسبت به جریان‌های سیاسی اینگونه است».

اخبار مرتبط:
آیت‌الله اعرافی: اگر کوتاه بیاییم، می‌خواهند یا مثل غزه شویم یا از همه حیثیت و اصالت خود دست برداریم
آیت‌الله اعرافی: اگر کوتاه بیاییم، می‌خواهند یا مثل غزه شویم یا از همه حیثیت و اصالت خود دست برداریم

آیت الله اعرافی گفت: ما این را می دانیم که اگر ما کوتاه بیاییم همان ها می خواهند که یا مثل غزه بشویم و سرکوب شدید اعمال کنند و به هیچ کس رحم نکنند یا باید از همه حیثیت و اصالت خود دست برداریم. همین یکی سخن رئیس جمهور یاوه گوی آمریکاست که یا باید سر تا پا عبد و وابسته و برده شوید یا باید از میان بروید که ایران ایستاد و برده هم نشد.ما هرگز نیاز به سلاح اتمی و قدرت و زور در دنیا نداریم منطق قرآنی شما، عشق الهی شما به خاندان پیامبر و سالار شهیدان همه دنیا خریدار دارد.

زاکانی: وزارت کشور، استانداری تهران و وزارت راه خطای بسیار بزرگی مرتکب شدند / سلب مسئولیت «حریم» از شهرداری، غیرقانونی است
زاکانی: وزارت کشور، استانداری تهران و وزارت راه خطای بسیار بزرگی مرتکب شدند / سلب مسئولیت «حریم» از شهرداری، غیرقانونی است

شهردار تهران گفت: معاونت سیاسی وزارت کشور، استانداری تهران و وزارت راه و شهرسازی در مساله "حریم" خطای بسیار بزرگی مرتکب شدند و این کار غلط و غیرقانونی است.

سازمان سینمایی: هیچ دستوری برای توقف پخش فیلم‌های پژمان جمشیدی یا ممنوعیت فعالیت او ابلاغ نشده
سازمان سینمایی: هیچ دستوری برای توقف پخش فیلم‌های پژمان جمشیدی یا ممنوعیت فعالیت او ابلاغ نشده

بر اساس استعلام انجام‌شده از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در پاسخ به این پرسش که آیا فیلم‌ها و سریال‌های دارای نقش‌آفرینی پژمان جمشیدی توقیف شده‌اند یا خیر، سازمان سینمایی تأکید کرده است: «هیچ دستور رسمی در خصوص توقف اکران یا پخش آثار نامبرده از مراجع قضایی یا اداری دریافت نشده است.»

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است