کد خبر : 114165
انتشار : ۱۳۹۹/۰۲/۱۵ - 16:10
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

نجات از اعدام با وساطت مولوی عبدالحمید

نجات از اعدام با وساطت مولوی عبدالحمید

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ فردی که به جرم قتل عمد محکوم به قصاص با چوبۀ دار شده بود، با تلاش و پادرمیانی مولوی عبدالحمید که منجر به جلب رضایت اولیای مقتول شد، از اعدام نجات پیدا کرد.

فرد محکوم به قتل که اهل شیراز است، ۱۳ سال قبل دو تن از اهالی سراوان را به قتل رسانده بود و به همین جرم در حبس قرار داشت.

اولیای او در طول این مدت علی‌رغم تلاش‌ زیاد برای نجات جانش به نتیجه‌ای نرسیده بودند، و در نهایت به دفتر امام‌جمعه اهل‌سنت زاهدان مراجعه کردند. سرانجام با پادرمیانی و وساطت مولوی عبدالحمید، اولیای دو مقتول ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ به دریافت بخشی از دیه رضایت داده و از قصاص قاتل گذشت کردند.

انتهای پیام

اخبار مرتبط:
طاهرپور:«هانی‌پات»دام تازه مجرمان رمزارزی برای شکار سرمایه مردم است
طاهرپور:«هانی‌پات»دام تازه مجرمان رمزارزی برای شکار سرمایه مردم است

رئیس پلیس فتا استان اصفهان از افزایش نگران‌کننده پرونده‌های کلاهبرداری رمزارزی خبر داد وگفت:مجرمان سایبری با ظاهری فریبنده سرمایه کاربران را از طریق ترفند «هانی‌پات» به سرقت می‌برند.

گاز بخش‌هایی از احمدآباد و مهرگان اصفهان دوشنبه قطع می‌شود
گاز بخش‌هایی از احمدآباد و مهرگان اصفهان دوشنبه قطع می‌شود

شرکت گاز استان اصفهان اعلام کرد به‌دلیل انجام تعمیرات فنی در شبکه توزیع، جریان گاز در خیابان‌های احمدآباد، مهرگان فردا قطع خواهد شد.

زلزله ۳.۳ ریشتری سمیرم بدون خسارت بود
زلزله ۳.۳ ریشتری سمیرم بدون خسارت بود

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: زمین‌لرزه‌ای به بزرگی سه و سه دهم ریشتر امشب در منطقه کمه سمیرم رخ داد که خوشبختانه تاکنون خسارتی گزارش نشده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است