کد خبر : 113459
انتشار : ۱۳۹۹/۰۲/۱۲ - 18:18
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

معلم بدون مرز

معلم بدون مرز

مهربانی مرز نمی شناسد حتی در بحران کرونا. معلمان هم مانند مدافعان سلامت با تدریس آنلاین و خانه به خانه الفبای عشق و ایثار را آموختند. “قاسم سهرابی”، آموزگار مرندی، یکی از معلمان ایثارگری است که با نوآوری در شیوه‌های تدریس، از آموزش بر روی یخچال و سرامیکهای آشپزخانه منزل گرفته تا تدریس خانه به خانه، دانش آموزانش را تنها نگذاشته است. او از انگیزه تدریس درب به درب و خیابانی برای دانش آموزان بی‌بضاعت به ایسنا می‌گوید: پس از شیوع کووید ۱۹ احساس کردم برخی دانش آموزان نیاز به تدریس حضوری دارند و اطلاعیه‌ای مبنی بر اعلام آمادگی برای تدریس به دانش آموزان بی‌بضاعت پایه چهارم در صفحه‌ شخصی‌ام در اینستاگرام به اشتراک گذاشتم و دوستانم را از آن مطلع کردم.سهرابی در دو روستای گلین قیه مرند و روستای زنگی شهرستان شبستر به دانش آموزان بی‌بضاعت تدریس و تا حد توان برای آن‌ها ماسک و مواد ضد عفونی کننده تهیه می‌کند.

اخبار مرتبط:
سرقت ۱۰ میلیاردی از مادربزرگ اصفهانی
سرقت ۱۰ میلیاردی از مادربزرگ اصفهانی

رئیس پلیس آگاهی استان اصفهان گفت: با تلاش کارآگاهان پلیس آگاهی ۲ سارق زورگیر که با ورود به یک منزل و ضرب و شتم زنی سالمند 10میلیارد رسال سرقت کرده بودند، دستگیر شدند.

آتش‌نشانان کاشان ۸۸ نفر را در آذر ماه نجات دادند
آتش‌نشانان کاشان ۸۸ نفر را در آذر ماه نجات دادند

رئیس سازمان آتش نشانی کاشان گفت: ۸۸ نفر در عملیات های مختلف آتش نشانی کاشان در آذرماه گذشته نجات یافتند.

تمرین کامل طرح اضطراری در فرودگاه شهید بهشتی اصفهان با موفقیت اجرا شد
تمرین کامل طرح اضطراری در فرودگاه شهید بهشتی اصفهان با موفقیت اجرا شد

مدیرکل فرودگاه‌های استان اصفهان گفت: تمرین کامل طرح اضطراری فرودگاه بین‌المللی شهید بهشتی اصفهان، با هدف ارتقای آمادگی عملیاتی و سنجش توان مدیریت بحران دستگاه‌های مسئول برگزار شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است