کد خبر : 111293
انتشار : ۱۳۹۹/۰۱/۳۰ - 12:41
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

پزشک بوشهری به علت کرونا درگذشت

پزشک بوشهری به علت کرونا درگذشت

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ دکتر غلامرضا فخری از پزشکان متعهد و فعال و برادر شهید محمدجواد فخری از شهدای هشت سال دفاع مقدس و فرهنگی اهل شهر برازجان مرکز شهرستان دشتستان استان بوشهر است که به علت ابتلا به ویروس کرونا به خیل شهدای مدافع سلامت پیوست و نام او به عنوان اولین شهید مدافع سلامت استان بوشهر در راه خدمت ثبت شد.

این شهید گرانقدر پس از پنج روز تحمل بیماری روز گذشته -جمعه ۲۹ فروردین ماه- به علت درگیری با بیماری کرونا در حین خدمت به خیل شهدای مدافع سلامت پیوست. شهید فخری متولد سال ۱۳۴۹ است که سال‌های متوالی در راه خدمت‌رسانی در حوزه بهداشت و درمان در بیمارستان‌های کشور و درمان ایثارگران و آزادگان خدمت کرده است.

سعید کشمیری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیز با صدور پیامی شهادت اولین شهید مدافع سلامت این استان را تسلیت گفت. وی در پیام خود چنین آورده است:

“وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْیاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ یرْزَقُونَ
سوره آل‌عمران، آیه ۱۶۹

شهادت همکار فرهیخته و متعهد، شهید فداکار دکتر غلامرضا فخری که در جبهه جنگ بی‌امان با ویروس منحوس کرونا تا آخرین نفس ایستاد و جنگید، برای ما دانشگاهیان علوم پزشکی استان بوشهر بسیار سخت و جانکاه است، اما یاد و خاطره تلاش‌های صادقانه و شبانه‌روزی وی در کنار سایر مدافعان سلامت مخصوصاً در نجات جان بیماران کرونایی، همواره در یاد‌ها باقی خواهد ماند.

این واقعه به همه ما آموخت که کسانی که عهد خود را با خدایشان محکم بسته‌اند در راه نجات جان بیماران از هیچ کوششی فروگذار نکرده و همواره آماده جانفشانی هستند.

اینجانب با قلبی سرشار از اندوه، شهادت این مدافع سلامت را به خانواده داغدار وی، جامعه بزرگ دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر، مردم شریف استان و تمامی کارکنان حوزه سلامت کشور، تسلیت عرض نموده و برای آن شهید علو درجات و رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان محترم صبر و شکیبایی مسألت دارم. “

اخبار مرتبط:
دختر ۷ ساله در برخورد موتورسیکلت با جرثقیل در بادرود جان باخت
دختر ۷ ساله در برخورد موتورسیکلت با جرثقیل در بادرود جان باخت

رئیس مرکز اورژانس نطنز از فوت کودک دختر ۷ ساله بر اثر برخورد موتورسیکلت و جرثقیل در بادرود خبر داد.

۱۰۰ پروژه پیشران در ۱۳ شهرستان اصفهان شناسایی شد
۱۰۰ پروژه پیشران در ۱۳ شهرستان اصفهان شناسایی شد

معاون استاندار اصفهان گفت: تاکنون ۱۰۰ پروژه پیشران در ۱۳ شهرستان توسط معاونت اقتصادی بررسی شده که برخی طرح‌ها به‌خوبی در حال پیشرفت بوده و اخیرا در گیرودار مجوز و تسهیلات مانده است.

محتشمیان: ۳ مغازه در کاشان در آتش سوخت
محتشمیان: ۳ مغازه در کاشان در آتش سوخت

مدیرعامل سازمان آتش نشانی کاشان گفت: با آتش سوزی صبح امروز در یکی از پاساژهای کاشان سه مغازه به طور کامل سوخت.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است