کد خبر : 111124
انتشار : ۱۳۹۹/۰۱/۲۹ - 18:30
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

تکذیب اطلاع ارتش از شیوع کرونا در دیماه

تکذیب اطلاع ارتش از شیوع کرونا در دیماه

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ امیر دریادار «حبیب‌الله سیاری» رییس ستاد و معاون هماهنگ کننده ارتش، ضمن رد برخی نقل قول‌ها از وی مبنی براینکه ارتش، ۲۹دی ماه سال گذشته از شیوع کرونا در ایران مطلع شد، تصریح کرد: منظور از تاریخ مذکور، شیوع ویروس کرونا در خارج از کشور بوده که برخی رسانه‌های معاند با تغییر و جابه‌جایی و حذف برخی کلمات، سوءاستفاده کردند و برخی رسانه ها نیز به تبع رسانه های مذکور خبر را توسعه دادند و ناخواسته اخبار آنها را منتشر کردند.

وی افزود: در حالی که بنده به صورت روشن عرض کردم که ارتش با رصد لحظه ای از وضعیت بهداشت جهانی و اطمینان از شیوع کرونا در چین، اقدامات خود را در داخل کشور و به ویژه پادگان‌ها برای پیشگیری آغاز کرد و این با آنچه از قول من منتشر شده کاملا متفاوت است.

رییس ستاد ارتش خاطرنشان کرد : ارتش جمهوری اسلامی ایران همیشه و همواره همه تهدیدات و تحولات را رصد می کند که این نشانه هوشمندی سامانه های اطلاعاتی ارتش ازجمله سامانه بهداشت و درمان ارتش در رصد و پیش بینی های لازم است.
امیر دریاردار سیاری با بیان این که بنده و ارتش مسوول اعلام شیوع بیماری در کشور نیستیم، یادآور شد: اقدامی که ما کردیم یک پیش بینی و پیشگیری عقلانی بود تا با این ویروس مهاجم قبل از ورود به کشور آمادگی های لازم را در ارتش ایجاد کنیم.

اخبار مرتبط:
اعطای نشان عالی مدیر سال به دکتر محمد فؤاد موحد مدیرعامل شرکت صبانور ایرانیان
اعطای نشان عالی مدیر سال به دکتر محمد فؤاد موحد مدیرعامل شرکت صبانور ایرانیان

مدیرعامل شرکت صبانور ایرانیان موفق به دریافت نشان عالی مدیر سال  در دهمین اجلاس سراسری نشان عالی مدیرسال شد.

رحیم‌پور ازغدی: پسر ماندلا و چگوارا در اربعین حضور داشتند!
رحیم‌پور ازغدی: پسر ماندلا و چگوارا در اربعین حضور داشتند!

رحیم پور ازغدی در گفتگویی ویژه از حضور پسر نلسون ماندلا و پسر چگوارا در راهپیمایی اربعین امسال خبر داد و به قدرت معنوی این مراسم جهانی اشاره کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است