کد خبر : 110866
انتشار : ۱۳۹۹/۰۱/۲۷ - 13:02
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

عضو فراکسیون امید مجلس: استیضاح رئیس‌جمهور به اراده مقام معظم رهبری برمی‌گردد

عضو فراکسیون امید مجلس: استیضاح رئیس‌جمهور به اراده مقام معظم رهبری برمی‌گردد

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ غلامرضا حیدری، نماینده تهران و عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با خبرنگار اعتمادآنلاین، در مورد رابطه میان مجلس یازدهم و دولت روحانی  گفت: با توجه به تبلیغات نمایندگان مجلس یازدهم در زمان انتخابات، به نظر نمی‌رسد رابطه خوبی میان مجلس آینده و دولت برقرار شود. حتی یکی از کاندیداها کلیپی پخش کرد که، مردم وقتی می‌خواهید به فلان کاندیدا رأی بدهید سوال کنید که می‌خواهد استیضاح رئیس‌جمهور را امضا کند؟ این بدان معناست که اینها می‌خواهند به سمت براندازی دولت بروند. اما در این میان چیزی گیر مردم و منافع ملی نمی‌آید. البته امیدواریم بلای کرونا در برخی ذهنیت‌ها تحول ایجاد کند.

 

او ادامه داد: برخی افراد تصاحب صندلی قدرت را فقط در تخریب می‌بینند و تنها چیزی که برایشان موضوعیت ندارد منافع ملی است. با توجه به آنچه تاکنون از مجلس یازدهمی‌ها دیده‌ایم، آنها به دنبال بهبود روابط خارجی نیستند. در حالی که بهبود روابط خارجی یکی از شاه‌کلیدها برای بهبود شرایط کشور است. مجلس یازدهمی‌ها به دنبال حل FATF نیستند. بنابراین قطعاً از نظر روابط بانکی در تگنای شدیدتر قرار می‌گیریم.

 

استیضاح رئیس‌جمهور به اراده مقام رهبری برمی‌گردد

 

این نماینده مجلس، به سرنوشت دولت دوازدهم اشاره کرد و گفت: استیضاح رئیس‌جمهور به اراده مقام معظم رهبری برمی‌گردد. ساختار قدرت ما به این شکل است.

 

حیدری در پاسخ این پرسش که رئیس مجلس یازدهم چه کسی خواهد بود گفت: برای پیش‌بینی کردن در مورد رئیس مجلس آینده زود است، چون اختلاف‌نظر میان اصولگرایان برای ریاست مجلس یازدهم زیاد است. به نظر می‌رسد رقابت بر سر صندلی ریاست میان سرلیست‌های تهران و یکی از نمایندگان قم باشد، اما احتمال دارد در این میان فرد دیگری رئیس مجلس یازدهم شود.

اخبار مرتبط:
آثار دوره سلجوقی را شبانه و با بولدزر تخریب کردند!
آثار دوره سلجوقی را شبانه و با بولدزر تخریب کردند!

مدیرکل میراث فرهنگی استان اصفهان با تأکید بر وقوع حفاری غیرمجاز شبانه در عرصه تاریخی مسجد کمرزرین، از پیگیری قضائی جدی این اقدام خبر داد.

سخنگوی وزارتخارجه: اعتماد ما به آمریکا به زیر صفر رسیده است
سخنگوی وزارتخارجه: اعتماد ما به آمریکا به زیر صفر رسیده است

اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران درباره اخبار منتشره درباره مذاکرات مجدد اظهار کرد: این حرف و حدیث‌ها همواره شنیده می‌شود. مذاکره نوعی مبارزه است. همان‌طور که نیروهای مسلح جمهوری اسلامی در دفاع از کیان ایران اقدام کردند، دستگاه دیپلماسی هم وظیفه دارد در صورت اقتضا، از ابزار دیپلماسی برای تأمین منافع ملت ایران استفاده کند.

ابلاغ حکم حبس تجمیعی به تاجزاده/ وی تا سال ۱۴۱۱ باید تحمل حبس کند
ابلاغ حکم حبس تجمیعی به تاجزاده/ وی تا سال ۱۴۱۱ باید تحمل حبس کند

وی در سال ۱۴۰۱ به اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام و اقدام علیه امنیت ملی محکوم شد که نهایتاً به ۵ سال حبس محکوم شد. همچنین در طول تحمل این حبس دوم، پرونده جدیدی تشکیل شد که به استناد قانون مجازات اسلامی به اتهام فعالیت تبلیغی و اجتماع و تبانی برای بار سوم به تحمل حبس محکوم شدند، چرا که نوشته‌ها و بیانیه‌ها یا مصاحبه‌های انتقادی که در طول زندان توسط او انجام شده بود باعث شد پرونده جدید تشکیل شده و به حبس محکوم شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است