کد خبر : 108246
انتشار : ۱۳۹۹/۰۱/۱۵ - 12:02
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

تولید واکسنی که کرونا را یکسال خنثی می کند

تولید واکسنی که کرونا را یکسال خنثی می کند

به گزارش سایت خبری مدآرا؛محققان دانشگاه پیتسبورگ یک واکسن جدید برای کووید۱۹ ساخته اند که پروتئین هایی را در بدن انسان آزاد و طی ۲ هفته ویروس را نابود می کند. پیش بینی می شود چندماه دیگر واکسن مذکور روی انسان ها آزمایش شود.

به گفته محققان دانشگاه پیتسبورگ این واکسن را می توان به شیوه ای نوین و با کمک وصله ای کوچک حاوی سوزن های ریز به بدن انسان منتقل کرد.

این وصله حاوی۴۰۰ سوزن بسیار ریز است که پروتئین های مذکور را به پوست انسان منتقل می کنند. در حقیقت سوزن های ریز این وصله از شکر و پروتئین ساخته شده اند که به راحتی در پوست حل می شوند.

این محققان واکسن را روی موش ها آزمایش کرده اند و تخمین می زنند حداقل به مدت یک سال ویروس کرونا را در بدن انسان خنثی کند.

البته حداقل ۱۲تا ۱۸ ماه طول می کشد تا واکسن تایید شود اما پس از آن، می توان روزانه هزاران دوز از آن را تولید کرد. در حال حاضر این واکسن که PittCoVacc نام گرفته به شیوه صنعتی تولید شده است.

نتایج این بررسی در ژورنالEBioMedicine (زیرمجموعه ژورنال لنست) منتشر شده است.

محققان هم اکنون منتظر تایید سازمان غذا و داروی آمریکا هستند و در صورت تایید این سازمان تا چند ماه دیگر آزمایش های انسانی را آغاز می کنند.

اخبار مرتبط:
هواشناسی: اصفهان تا ۱۰ درجه سردتر می‌شود
هواشناسی: اصفهان تا ۱۰ درجه سردتر می‌شود

کارشناس مسئول پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان گفت: دما در سراسر این استان از عصر امروز جمعه بین ۸ تا ۱۰ درجه سلسیوس کاهش می‌یابد.

کولاک و انسداد گردنه‌های کوهستانی اصفهان؛ از سفرهای غیرضروری بپرهیزید
کولاک و انسداد گردنه‌های کوهستانی اصفهان؛ از سفرهای غیرضروری بپرهیزید

رئیس پلیس راه استان اصفهان با اشاره به بارش برف، کولاک و لغزندگی محورهای مواصلاتی استان، از رانندگان خواست از ترددهای غیرضروری به‌ویژه در گردنه‌های کوهستانی خودداری کنند.

بازداشت خبرساز ۳ مدعی نفوذ در دستگاه قضایی
بازداشت خبرساز ۳ مدعی نفوذ در دستگاه قضایی

رئیس کل دادگستری مازندران از دستگیری سه نفر به اتهام ادعای اعمال نفوذ در دستگاه قضایی خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است