کد خبر : 108103
انتشار : ۱۳۹۹/۰۱/۱۳ - 12:24
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

تکذیب ابتلای استاندار کرمانشاه به کرونا

تکذیب ابتلای استاندار کرمانشاه به کرونا

به گزارش سایت خبری مدآرا؛مسعود بهرام نژاد اظهارداشت: صبح امروز یکی از رسانه های محلی در اقدامی به دور از اخلاق، خبری مبنی بر ابتلا استاندار کرمانشاه به بیماری کرونا را منتشر کرد که منجر به نگرانی خانواده بازوند و همکاران در استانداری شد.
مدیرکل دفتر استاندار کرمانشاه یادآور شد: در خبر یاد شده، یک روایت دروغ نیز برای توجیه مطلب عنوان شده است که به جزء بی اخلاقی هیچ توصیف دیگری نمی توان برای آن به کار برد
بهرام نژاد عنوان کرد: در شرایط بحرانی کنونی انتشار سریع چنین خبرهایی علاوه بر اینکه می تواند منجر به ایجاد نگرانی و تشویش اذهان عمومی شود، آسیب های بسیاری نیز به همراه خواهد داشت.
وحید خسروی مدیرکل روابط عمومی استاندار کرمانشاه نیز در تماس با ایرنا ضمن محکوم کردن انتشار چنین خبرهای دروغی گفت: انتشار چنین خبرهایی منجر به تشویش اذهان عمومی خواهد شد.
روابط عمومی دانشگاه علوم‌پزشکی کرمانشاه نیز خبر ابتلای استاندار کرمانشاه به کرونا را کذب داست و اعلام کرد: مهندس بازوند هیچ گونه مراجعه برای انجام تست به مراکز درمانی و ‌بهداشتی نداشته و هیچ علامت بیماری یا کسالت مرتبط با کرونا ندارد.

اخبار مرتبط:
پروژه‌های شهری منطقه یک، گامی برای افزایش نشاط اجتماعی و حفظ هویت تاریخی محلات است
پروژه‌های شهری منطقه یک، گامی برای افزایش نشاط اجتماعی و حفظ هویت تاریخی محلات است

شهردار منطقه یک اصفهان با اشاره به دستاوردهای این دوره گفت: در این دوره بیش از ۲۵۰۰ میلیارد تومان پروژه شهری در سطح منطقه به بهره‌برداری رسیده است. این پروژه‌ها با هدف ارتقای کیفیت زندگی شهروندان، حفظ هویت تاریخی منطقه، توسعه زیرساخت‌های شهری و افزایش رضایتمندی مردم اجرا شده‌اند.

رئیس اتحادیه صنف گوشت قرمز اصفهان: مشکل بازار، نبود توان خرید است نه کمبود عرضه
رئیس اتحادیه صنف گوشت قرمز اصفهان: مشکل بازار، نبود توان خرید است نه کمبود عرضه

رئیس اتحادیه صنف گوشت قرمز اصفهان با اشاره به نزدیک شدن ماه رمضان گفت: اگرچه گوشت قرمز در بازار به میزان کافی عرضه می‌شود، اما افزایش قیمت از حدود ۷۰۰ هزار تومان به یک میلیون و ۷۰۰ تا یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان، توان خرید بسیاری از خانوارها را کاهش داده است.

باقری:با پیشگیری می‌توان آمار ۱۴ هزار حریق سالانه اصفهان را کاهش داد
باقری:با پیشگیری می‌توان آمار ۱۴ هزار حریق سالانه اصفهان را کاهش داد

رئیس سازمان آتش‌نشانی شهرداری اصفهان با تأکید بر تغییر رویکرد از عملیات‌محوری به پیشگیری‌محوری گفت: بخش قابل توجهی از حریق‌ها با تقویت نظارت مهندسی و آموزش شهروندان قابل پیشگیری است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است