کد خبر : 107259
انتشار : ۱۳۹۹/۰۱/۰۸ - 06:28
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

ورود خودرو های غیر بومی به رشت ممنوع شد

ورود خودرو های غیر بومی به رشت ممنوع شد

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ میرشمس مومنی زاده با بیان اینکه در راستای قطع زنجیره انتقال ویروس و کاهش تماس‌ها، تصمیمات سخت گیرانه‌ای جهت کنترل سفرهای بین شهری اتخاذ و اجرایی می‌شود، افزود: از ساعت ۱۲ امشب، نیروی انتظامی از ورود خودروهای غیربومی به شهرستان رشت، جلوگیری خواهد کرد.
وی با تاکید براینکه صرفا افراد و خودروهای بومی شهرستان رشت اجازه ورود به این شهرستان را خواهند داشت، اظهار داشت: شناسایی خودروهای بومی و غیر بومی از طریق پلاک خودرو، بیمه اتومبیل و همچنین کد ملی افراد در ورودی استان گیلان و شهرستان رشت انجام خواهد شد.۱

فرماندار رشت با بیان اینکه خروج افراد غیربومی و مسافرانی که هم اکنون در گیلان هستند مانعی ندارد، تصریح کرد: آن دسته از افرادی که از سایر شهرهای کشور در شهرستان حضور دارند می‌توانند از شهرستان خارج شوند و نیروی انتظامی خروج آنان را تسهیل خواهد کرد.

مومنی زاده با بیان اینکه پیش از این با اجرای طرح غربالگری و اطلاع رسانی به هموطنان، شاهد کاهش۸۵ درصدی ورود مسافران به شهرستان رشت بودیم، خاطرنشان کرد: متاسفانه با وجود همه اطلاع رسانی ها و محدودیت ها، عده ای از هموطنان به شهرستان رشت مسافرت کرده اند که با اجرای این طرح از ورود آن تعداد از افرادی که اهمیتی برای سلامت خود و هموطنانشان قائل نیستند، ممانعت می شود.

وی با اشاره به تاکیدات قبلی در خصوص عدم سفر هموطنان به استان گیلان و شهرستان رشت، از هموطنان خواست تااطلاع ثانوی از سفر به شهرستان رشت خودداری کنند.

اخبار مرتبط:
مطالبه‌های صادرکنندگان اصفهانی؛ از اصلاح سیاست‌های ارزی تا تسهیل فضای صادرات
مطالبه‌های صادرکنندگان اصفهانی؛ از اصلاح سیاست‌های ارزی تا تسهیل فضای صادرات

صادرکنندگان اصفهانی با انتقاد از بی‌ثباتی مقررات ارزی و محدودیت‌های تجاری خواستار اصلاح سیاست‌های دولت و حمایت مؤثر از صادرات شدند. آنان تأکید کردند که تداوم فعالیت صادرکنندگان منوط به بازگشت ارز با نرخ واقعی، ثبات قوانین و تقویت نقش شرکت‌های بازرگانی است.

رئیس اتحادیه گوشت قرمز اصفهان: ذخایر استراتژیک دام و گوشت در استان کاملاً تأمین است
رئیس اتحادیه گوشت قرمز اصفهان: ذخایر استراتژیک دام و گوشت در استان کاملاً تأمین است

رئیس اتحادیه صنف گوشت قرمز اصفهان گفت: ذخایر استراتژیک دام و گوشت در استان کاملاً تأمین است و هیچ نگرانی از بابت کمبود یا افزایش قیمت فعلا وجود ندارد.

رئیس اتحادیه خواروبار و آجیل‌فروشان اصفهان: برنج ایرانی حدود ۴۰ درصد نیاز کشور را تأمین می‌کند
رئیس اتحادیه خواروبار و آجیل‌فروشان اصفهان: برنج ایرانی حدود ۴۰ درصد نیاز کشور را تأمین می‌کند

رئیس اتحادیه خواروبار و آجیل‌فروشان اصفهان گفت: تأخیر ۱۰ ماهه در پرداخت ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی به واردکنندگان برنج باعث اختلال در واردات شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است