کد خبر : 107148
انتشار : ۱۳۹۹/۰۱/۰۶ - 17:50
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

۱۱ میلیون ماسک به صورت رایگان در کشور توزیع می شود

۱۱ میلیون ماسک به صورت رایگان در کشور توزیع می شود

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ «رضا رحمانی» در ادامه اقدامات تامینی اقلام بهداشتی مرتبط با کرونا در سطح کشور، دستور داد تا بیش از ۱۱ میلیون ماسک سه لایه و ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار ماسک N۹۵ از طریق دانشگاه‌های علوم پزشکی استان‌ها و به صورت گسترده، توزیع عمومی شود.

پیرو این دستور، سهمیه هر یک از استان‌ها تعیین شده و به نسبت اولویت‌ها و وضعیت شیوع کرونا و همچنین جمعیت آنها، اقلام مربوطه ارسال شده و توزیع عمومی می‌شود.

هزینه ۱۱ میلیون ماسک مدنظر برای توزیع در سطح استان توسط واحدهای بزرگ معدنی و صنایع معدنی کشور و در راستای مسوولیت‌های اجتماعی این واحدها تقبل شده است.

اخبار مرتبط:
تحقق شهر هوشمند بدون مدیریت و سرمایه انسانی توانمند ممکن نیست
تحقق شهر هوشمند بدون مدیریت و سرمایه انسانی توانمند ممکن نیست

دستیار ویژه شهردار اصفهان و مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری با تأکید بر اینکه آینده مدیریت شهری بدون حرکت هم‌زمان با فناوری قابل تصور نیست، گفت: تحقق شهر هوشمند صرفاً با ابزار فناورانه ممکن نمی‌شود، بلکه نیازمند مدیریت هوشمند، فرهنگ‌سازی و سرمایه انسانی توانمند است.

دستگیری عاملان تهدید مغازه‌داران و حمله به مأمور پلیس در اصفهان
دستگیری عاملان تهدید مغازه‌داران و حمله به مأمور پلیس در اصفهان

فرمانده انتظامی استان اصفهان از شناسایی و دستگیری دو نفر از عوامل اغتشاشات اخیر که اقدام به تهدید مغازه‌داران و حمله با سلاح سرد به یکی از مأموران انتظامی کرده بودند،خبر داد.

پدر امیرمحمد خالقی، قاتل پسرش را بخشید
پدر امیرمحمد خالقی، قاتل پسرش را بخشید

پدر امیرمحمد خالقی، دانشجوی نخبه دانشگاه تهران، با حضور در دادسرای جنایی تهران از حق قصاص قاتل فرزندش گذشت و پرونده با برگزاری جلسه صلح و سازش وارد مرحله جدیدی شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است