کد خبر : 107145
انتشار : ۱۳۹۹/۰۱/۰۶ - 14:34
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

سخنگوی وزارت بهداشت: ۲۲۰۶ نفر بیمار مبتلا به کرونا شناسایی شدند/قربانیان کرونا به ۲۰۷۷ نفر افزایش یافت

سخنگوی وزارت بهداشت: ۲۲۰۶ نفر بیمار مبتلا به کرونا شناسایی شدند/قربانیان کرونا به ۲۰۷۷ نفر افزایش یافت

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ دکتر کیانوش جهانپور گفت: از ظهر دیروز تا امروز ۶ فروردین ۹۹ و بر اساس یافته‌های قطعی آزمایشگاهی، ۲۲۰۶ مورد جدید ابتلا به بیماری کووید۱۹ در کشور شناسایی شد و مجموع مبتلایان به این بیماری در ایران به ۲۷۰۱۷ نفر رسید.

وی گفت: خوشبختانه تا کنون ۹۶۲۵ نفر از مبتلایان به کووید۱۹ در کشور، بهبود یافته و ترخیص شده اند.

به گفته جهانپور، با جان باختن ۱۴۳ بیمار مبتلا به کووید۱۹ در طول ۲۴ ساعت گذشته، تعداد درگذشتگان بر اثر این بیماری تا ۶ فروردین ۱۳۹۹ به ۲۰۷۷ نفر رسید.

جهانپور افزود: تا کنون بیش از ۴۷ میلیون و ۵۰۰ هزار از نظر ابتلا به کووید۱۹ در کشور غربالگری شده اند و طرح بسیج ملی مقابله با کرونا با قدرت در کشور در حال اجرا است و الگوی موفقی برای سایر کشورها به حساب می آید.

وی تاکید کرد: مردم حتما برای حفظ سلامتی خود، خانواده و اطرافیان شان به سامانه salamat.gov.ir مراجعه کنند.

اخبار مرتبط:
بارش برف مناطقی از اصفهان را فرا می‌گیرد؛ صدور هشدار سطح زرد هواشناسی
بارش برف مناطقی از اصفهان را فرا می‌گیرد؛ صدور هشدار سطح زرد هواشناسی

اداره کل هواشناسی اصفهان نسبت به ادامه فعالیت سامانه سرد بارشی و بارش برف در شمال و غرب استان طی ۲۴ ساعت پیش رو، هشدار سطح زرد صادر کرد.

مدارس برخی شهرستان‌های استان اصفهان غیرحضوری شد
مدارس برخی شهرستان‌های استان اصفهان غیرحضوری شد

در پی بارش سنگین برف و بروز یخبندان شدید، بر اساس تصمیم ستاد مدیریت بحران استان اصفهان، مدارس چند شهرستان این استان در روز سه‌شنبه نهم دی‌ماه به صورت غیرحضوری برگزار خواهد شد.

محورهای غرب اصفهان لغزنده است؛ لزوم استفاده از زنجیر چرخ برای تردد
محورهای غرب اصفهان لغزنده است؛ لزوم استفاده از زنجیر چرخ برای تردد

رئیس پلیس راه استان اصفهان گفت: با توجه به بارش‌های ۲۴ ساعت اخیر محورهای غرب استان لغزنده و در برخی از محدوده‌ها بادروبه گزارش شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است