کد خبر : 103474
انتشار : ۱۳۹۸/۱۲/۱۰ - 09:50
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

بخشنامه اعطای مرخصی نوروزی به زندانیان تا ۱۵فروردین از سوی رئیس قوه قضائیه ابلاغ شد

بخشنامه اعطای مرخصی نوروزی به زندانیان تا ۱۵فروردین از سوی رئیس قوه قضائیه ابلاغ شد

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ دستورات سیدابراهیم رئیسی در این بخشنامه به شرح زیر است:
۱. با رویکرد کاهش ورودی افراد به زندان ها از صدور قرارهای تامین منجر به بازداشت جز در موارد ضروری اجتناب گردد.
۲. با رعایت ضوابط و مقررات قانونی در اتخاذ تصمیمات قضایی از تاسیسات ارفاقی مندرج در قانون آیین دادرسی کیفری و قانون مجازات اسلامی از قبیل اعمال مجازات‌های جایگزین حبس، تعویق اجرای مجازات، تعلیق تعقیب و تعلیق مجازات در حد امکان قانونی استفاده شود.
۳. محکومانی که آرای محکومیت آنها قطعیت یافته و در حال حاضر با قرار تامین آزاد هستند جز در موارد ضروری از معرفی آنها به زندان‌ها تا پایان فروردین ۹۹ خودداری شود.

براساس این گزارش، تمامی قضات دادسراها و دادگاه‌ها مسئول اجرا و دادستان‌ها و روسای کل دادگستری‌های سراسر کشور نیز موظف به نظارت بر حسن اجرای این بخشنامه شده‌اند.

اخبار مرتبط:
۱۸۸ گلوگاه ترافیکی در محلات اصفهان طی چهار سال رفع شد
۱۸۸ گلوگاه ترافیکی در محلات اصفهان طی چهار سال رفع شد

سخنگو و مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری اصفهان گفت: طی چهار سال گذشته ۱۸۸ گلوگاه ترافیکی در محلات شهر شناسایی و رفع شد.

دپوی ۲۰۰ میلیاردی لوازم اداری قاچاق در اصفهان کشف شد
دپوی ۲۰۰ میلیاردی لوازم اداری قاچاق در اصفهان کشف شد

فرمانده انتظامی استان اصفهان از شناسایی و کشف یک انبار بزرگ لوازم اداری قاچاق در این شهر خبر داد.

افزایش ۱۱۸ درصدی بارندگی در اصفهان؛ تنش‌آبی برطرف نشده است
افزایش ۱۱۸ درصدی بارندگی در اصفهان؛ تنش‌آبی برطرف نشده است

معاون پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان با اشاره به افزایش ۱۱۸ درصدی میانگین بارندگی استان در سال جاری، گفت: بارش‌ها در بهار ۱۴۰۵ در حد نرمال و طبیعی منطقه خواهد بود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است