کد خبر : 102736
انتشار : ۱۳۹۸/۱۲/۰۶ - 13:50
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

فرهاد مجیدی: باید یک نفر بمیرد تا لیگ تعطیل شود؟

فرهاد مجیدی: باید یک نفر بمیرد تا لیگ تعطیل شود؟

به گزارش سایت خبری مدآرا؛  فرهاد مجیدی در گفت‌‌و‌گو با سایت باشگاه استقلال به انتقاد از برگزاری مسابقات در این شرایط پرداخت.

وی در ابتدا گفت: باید از تصمیم گیرنده‌ها پرسید که آیا حتما باید یکی از ما جان خودمان را از دست بدهیم تا مسؤولین به فکر سلامتی بازیکنان و مربیان باشند؟ ما جانمان را از سر راه آوردیم؟ ما ضد ویروس هستیم؟! مگر بازیهای لیگ ایتالیا لغو نشده؟ آنها کمتر از ما به فکر بهداشت و سلامتی‌شان هستند؟

مجیدی ادامه داد: فرودگاه‌ها، اتوبوس‌ها، هتل‌ها همگی پاک و ضد ویروس هستند که ما باید به خاطر چند بازی سفر کنیم و جانمان را به خطر بیندازیم؟ چرا موضوع به این سادگی را درک نمی‌کنند؟ ارزش جان انسان‌ها از فوتبال و لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا خیلی خیلی بیشتر است. به عنوان یک عضو از جامعه فوتبال می‌خواهم که به سلامتی بازیکنان و مربیان و داوران و سایر مسؤولان اهمیت بدهند.

سرمربی تیم فوتبال استقلال تصریح کرد: با این حجم از نگرانی خانواده‌های بازیکنان نمی‌توان سفر کرد. با اضطراب و استرس و ترس به خاطر این ویروس حتی خطر مصدومیت بازیکنان بیشتر می‌شود. اینها بدیهیات پیش پا افتاده‌ای است که واقعا مشخص نیست چطور درنظر گرفته نمی‌شود؟!

مجیدی خاطرنشان کرد: تیم‌های استقلال، تراکتور و شهرخودرو و سایر مدعیان از ماجراهای بازی سپاهان با پرسپولیس متضرر شدند. تمام مدعیان قهرمانی منتظر نتیجه این بازی بودند. باید با طراحان این اتفاق‌ها شدیدترین برخورد را کرد. اگر بازی تکرار شد که هیچ اما اگر رأی دیگری صادر شد، جریمه‌ها باید خیلی بیشتر از نتیجه یک بازی باشد.

اخبار مرتبط:
چرا صداوسیما سفره‌های خالی ما را در شب یلدا نشان نمی‌دهد؟!
چرا صداوسیما سفره‌های خالی ما را در شب یلدا نشان نمی‌دهد؟!

گروهی از بازماندگان تامین اجتماعی که تا صبح امروز حقوق آذر خود را دریافت نکرده‌اند، خواستار توجه جدی به مشکلات خود شدند.

نماینده مجلس: ترور شهید رئیسی نه رد شده و نه تأیید/ شاید در آینده به این علم برسیم که بالگرد توسط شیوه‌های سایبری سقوط کرده است
نماینده مجلس: ترور شهید رئیسی نه رد شده و نه تأیید/ شاید در آینده به این علم برسیم که بالگرد توسط شیوه‌های سایبری سقوط کرده است

یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی گفت: این که سقوط بالگرد شهید رئیسی توسط دشمن صورت گرفته است، هیچ‌وقت نه رد شده و نه تأیید شده است. مردم عزیز ما دقت کنند؛ چرا که هر روز ما با یک فناوری و دستاوردهای سایبری مواجه می‌شویم که روز قبل از آن بی‌اطلاع بودیم.

ساداتیان: قربانی حرف‌های روسیه شدیم/ ایران باید بن‌بست موجود را بشکند
ساداتیان: قربانی حرف‌های روسیه شدیم/ ایران باید بن‌بست موجود را بشکند

سفیر سابق ایران در انگلیس گفت: پس از برجام متوجه شدیم که در منطقه نیز بسیاری از موقعیت‌ها را از دست داده‌ایم. سوریه به کلی از دست رفت، لبنان تضعیف شد و وضعیت فلسطین نیز به همین صورت پیش رفت. در سمتی دیگر روسیه خودش را از مسئله سوریه کنار کشید و اکنون ما با اروپا مواجه هستیم. به نوعی می‌توان گفت که قربانی حرف‌های روسیه شده‌ایم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است