کد خبر : 102736
انتشار : ۱۳۹۸/۱۲/۰۶ - 13:50
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

فرهاد مجیدی: باید یک نفر بمیرد تا لیگ تعطیل شود؟

فرهاد مجیدی: باید یک نفر بمیرد تا لیگ تعطیل شود؟

به گزارش سایت خبری مدآرا؛  فرهاد مجیدی در گفت‌‌و‌گو با سایت باشگاه استقلال به انتقاد از برگزاری مسابقات در این شرایط پرداخت.

وی در ابتدا گفت: باید از تصمیم گیرنده‌ها پرسید که آیا حتما باید یکی از ما جان خودمان را از دست بدهیم تا مسؤولین به فکر سلامتی بازیکنان و مربیان باشند؟ ما جانمان را از سر راه آوردیم؟ ما ضد ویروس هستیم؟! مگر بازیهای لیگ ایتالیا لغو نشده؟ آنها کمتر از ما به فکر بهداشت و سلامتی‌شان هستند؟

مجیدی ادامه داد: فرودگاه‌ها، اتوبوس‌ها، هتل‌ها همگی پاک و ضد ویروس هستند که ما باید به خاطر چند بازی سفر کنیم و جانمان را به خطر بیندازیم؟ چرا موضوع به این سادگی را درک نمی‌کنند؟ ارزش جان انسان‌ها از فوتبال و لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا خیلی خیلی بیشتر است. به عنوان یک عضو از جامعه فوتبال می‌خواهم که به سلامتی بازیکنان و مربیان و داوران و سایر مسؤولان اهمیت بدهند.

سرمربی تیم فوتبال استقلال تصریح کرد: با این حجم از نگرانی خانواده‌های بازیکنان نمی‌توان سفر کرد. با اضطراب و استرس و ترس به خاطر این ویروس حتی خطر مصدومیت بازیکنان بیشتر می‌شود. اینها بدیهیات پیش پا افتاده‌ای است که واقعا مشخص نیست چطور درنظر گرفته نمی‌شود؟!

مجیدی خاطرنشان کرد: تیم‌های استقلال، تراکتور و شهرخودرو و سایر مدعیان از ماجراهای بازی سپاهان با پرسپولیس متضرر شدند. تمام مدعیان قهرمانی منتظر نتیجه این بازی بودند. باید با طراحان این اتفاق‌ها شدیدترین برخورد را کرد. اگر بازی تکرار شد که هیچ اما اگر رأی دیگری صادر شد، جریمه‌ها باید خیلی بیشتر از نتیجه یک بازی باشد.

اخبار مرتبط:
محمد درویش: با ادامه مازوت‌سوزی رسماً مردم کشته می‌شوند
محمد درویش: با ادامه مازوت‌سوزی رسماً مردم کشته می‌شوند

درویش گفت: «می‌گویند گوگرد موجود در گازوئیل نیروگاه منتظر قائم ۱۳۵ برابر بیشتر از حد مجاز است و در نیروگاه رجایی این عدد ۵۹۲ برابر است. این وضعیت اصلا قابل پذیرش نیست. وزارت نفت باید پاسخگوی این شرایط باشد اما انگار هیچکس پاسخگو نیست. واقعا اگر وضعیت مازوت‌سوزی به همین شکل ادامه یابد، جنایتی وسیع رخ خواهد داد و رسما مردم کشته می‌شوند. در این شرایط سازمان حفاظت از محیط زیست وجدان به خرج داد و علی‌رغم پیش‌بینی فشارهای احتمالی در آینده گزارشی مبتنی بر حقیقت منتشر کرد و بر اساس این گزارش مشخص می‌شود که مسئولان وزارت نفت دروغ گفتند که مازوت مصرف‌شده اصلاح شده و مازوت کم سولفور در همه نیروگاه‌ها سوخته می‌شود».

آمریکا پذیرش مهاجران از ایران و ۱۸ کشور دیگر را متوقف کرد
آمریکا پذیرش مهاجران از ایران و ۱۸ کشور دیگر را متوقف کرد

ترامپ درخواست‌های مهاجرتی از ۱۹ کشور در فهرست ممنوعیت سفر را متوقف کرد. کشورهایی که تمامی درخواست‌های مهاجرتی از آن‌ها متوقف شده شامل افغانستان، میانمار، هائیتی، ایران، لیبی، سومالی و ونزوئلا هستند.

آلودگی هوا دست از سر تهران بر نمی‌دارد؛ وضعیت دوباره قرمز شد
آلودگی هوا دست از سر تهران بر نمی‌دارد؛ وضعیت دوباره قرمز شد

شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: در حال حاضر کیفیت هوای تهران با شاخص ۱۶۴ در وضعیت قرمز و ناسالم برای همه افراد جامعه قرار دارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است