کد خبر : 102736
انتشار : ۱۳۹۸/۱۲/۰۶ - 13:50
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

فرهاد مجیدی: باید یک نفر بمیرد تا لیگ تعطیل شود؟

فرهاد مجیدی: باید یک نفر بمیرد تا لیگ تعطیل شود؟

به گزارش سایت خبری مدآرا؛  فرهاد مجیدی در گفت‌‌و‌گو با سایت باشگاه استقلال به انتقاد از برگزاری مسابقات در این شرایط پرداخت.

وی در ابتدا گفت: باید از تصمیم گیرنده‌ها پرسید که آیا حتما باید یکی از ما جان خودمان را از دست بدهیم تا مسؤولین به فکر سلامتی بازیکنان و مربیان باشند؟ ما جانمان را از سر راه آوردیم؟ ما ضد ویروس هستیم؟! مگر بازیهای لیگ ایتالیا لغو نشده؟ آنها کمتر از ما به فکر بهداشت و سلامتی‌شان هستند؟

مجیدی ادامه داد: فرودگاه‌ها، اتوبوس‌ها، هتل‌ها همگی پاک و ضد ویروس هستند که ما باید به خاطر چند بازی سفر کنیم و جانمان را به خطر بیندازیم؟ چرا موضوع به این سادگی را درک نمی‌کنند؟ ارزش جان انسان‌ها از فوتبال و لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا خیلی خیلی بیشتر است. به عنوان یک عضو از جامعه فوتبال می‌خواهم که به سلامتی بازیکنان و مربیان و داوران و سایر مسؤولان اهمیت بدهند.

سرمربی تیم فوتبال استقلال تصریح کرد: با این حجم از نگرانی خانواده‌های بازیکنان نمی‌توان سفر کرد. با اضطراب و استرس و ترس به خاطر این ویروس حتی خطر مصدومیت بازیکنان بیشتر می‌شود. اینها بدیهیات پیش پا افتاده‌ای است که واقعا مشخص نیست چطور درنظر گرفته نمی‌شود؟!

مجیدی خاطرنشان کرد: تیم‌های استقلال، تراکتور و شهرخودرو و سایر مدعیان از ماجراهای بازی سپاهان با پرسپولیس متضرر شدند. تمام مدعیان قهرمانی منتظر نتیجه این بازی بودند. باید با طراحان این اتفاق‌ها شدیدترین برخورد را کرد. اگر بازی تکرار شد که هیچ اما اگر رأی دیگری صادر شد، جریمه‌ها باید خیلی بیشتر از نتیجه یک بازی باشد.

اخبار مرتبط:
مصوبه مجلس؛ اعمال هر گونه محدودیت برای برگزاری راهپیمایی ممنوع است، مگر اینکه تهدیدی علیه امنیت یا نظم عمومی باشد
مصوبه مجلس؛ اعمال هر گونه محدودیت برای برگزاری راهپیمایی ممنوع است، مگر اینکه تهدیدی علیه امنیت یا نظم عمومی باشد

مجلس تصویب کرد که اعمال هرگونه محدودیت برای برگزاری اجتماع و راهپیمایی ممنوع است مگر آنکه برگزاری یک اجتماع یا راهپیمایی تهدیدی علیه امنیت یا نظم عمومی باشد.

رئیس بسیج صداوسیما سرپرست شبکه افق شد
رئیس بسیج صداوسیما سرپرست شبکه افق شد

با حکم معاون سیما، سعید مقیسه سرپرست شبکه افق شد.

وزیر ورزش: پیگیر وضعیت ورزشکاران بازداشتی هستیم
وزیر ورزش: پیگیر وضعیت ورزشکاران بازداشتی هستیم

وزیر ورزش و جوانان گفت: ما باید حواسمان به جوانان باشد و سیاست دولت پیگیری وضعیت همه جوانان است و ما هم در وزارت وررزش پیگیر وضعیت ورزشکاران هستیم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است