کد خبر : 102619
انتشار : ۱۳۹۸/۱۲/۰۶ - 10:47
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

درخواست مازنی‌ها از تهرانی‌ها: فعلا شمال نیایید/ مسافران ورودی به مازندران تست کرونا می دهند

درخواست مازنی‌ها از تهرانی‌ها: فعلا شمال نیایید/ مسافران ورودی به مازندران تست کرونا می دهند

به گزارش سایت خبری مدآرا؛روز گذشته فرمانده پلیس راه مازندران از حجم ترافیک سنگین در محورهای شمالی گله‌مند و ظاهرا تعطیلی‌های متاثر از کرونا، برخی از شهروندان تهرانی را به این نتیجه رسانده که راه جاده را در پیش بگیرند! طی ساعات گذشته اتفاق جالبی در فضای اینستاگرام دیده می‌شود. برخی کاربران مازنیِ اینستاگرام با ادبیاتی مودبانه از تهرانی‌ها‌ خواسته‌اند به شمال نیایند و موقتا مراعات کنند. اتفاق نگران‌کننده این است که تجمع در مسیر شمال می‌تواند به شکلی تصاعدی کرونا را گسترش دهد.

مسافران ورودی به مازندران تست کرونا می دهند

استاندار مازندران گفت: برای حفظ سلامت مردم و پیشگیری از انتشار ویروس، پایگاه های تست و سنجش کرونا از مسافران در مبادی ورودی استان دایر می شود.

احمد حسین زادگان در گفتگو با خبرنگاران به مصوبات مهم این جلسه اشاره و اضافه کرد: مقرر شد در مبادی ورودی استان پایگاه‌های با همکاری علوم پزشکی و راهداری برای تست مسافران وارده استان برای مقابله با انتشار ویروس کرونا دایر شود.

وی با اشاره به اینکه تاکید می‌شود مردم از سفرهای غیرضروری خودداری کنند، تصریح کرد: بهترین مکان برای پیشگیری از انتشار ویروس کرونا و مقابله با آن ماندن در منزل است و تعطیلات پیش روی در واقع برای سفرکردن نیست.

اخبار مرتبط:
اعلام جرم دادستانی تهران علیه مهدی محمودیان
اعلام جرم دادستانی تهران علیه مهدی محمودیان

دادستانی تهران علیه مهدی محمودیان اعلام جرم کرد.

وزیر بهداشت: در برخی شهرها متخصص بیهوشی نداریم
وزیر بهداشت: در برخی شهرها متخصص بیهوشی نداریم

وزیر بهداشت با اشاره به کمبود متخصصان بیهوشی و ناعادلانه بودن نظام تعرفه‌ها گفت: سهم سلامت از تولید ناخالص داخلی ۳.۵ درصد است و بیهوشی از جمله رشته‌هایی است که در این باره دچار آسیب شده است.

شهر فروشی بی‌ضابطه در دوره زاکانی؛ با هشدار سازمان بازرسی مجوزهای برج‌سازی اخیر شهرداری ابطال شد
شهر فروشی بی‌ضابطه در دوره زاکانی؛ با هشدار سازمان بازرسی مجوزهای برج‌سازی اخیر شهرداری ابطال شد

شورای عالی معماری و شهرسازی با هشدار سازمان بازرسی کل کشور، مجوزهای صادر شده توسط شهرداری تهران در سال‌های ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ برای بلندمرتبه‌سازی در شمال و غرب پایتخت که ۱۰ هزار میلیارد تومان برای مدیریت شهری درآمد ایجاد کرده بود را ابطال کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است