کد خبر : 102619
انتشار : ۱۳۹۸/۱۲/۰۶ - 10:47
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

درخواست مازنی‌ها از تهرانی‌ها: فعلا شمال نیایید/ مسافران ورودی به مازندران تست کرونا می دهند

درخواست مازنی‌ها از تهرانی‌ها: فعلا شمال نیایید/ مسافران ورودی به مازندران تست کرونا می دهند

به گزارش سایت خبری مدآرا؛روز گذشته فرمانده پلیس راه مازندران از حجم ترافیک سنگین در محورهای شمالی گله‌مند و ظاهرا تعطیلی‌های متاثر از کرونا، برخی از شهروندان تهرانی را به این نتیجه رسانده که راه جاده را در پیش بگیرند! طی ساعات گذشته اتفاق جالبی در فضای اینستاگرام دیده می‌شود. برخی کاربران مازنیِ اینستاگرام با ادبیاتی مودبانه از تهرانی‌ها‌ خواسته‌اند به شمال نیایند و موقتا مراعات کنند. اتفاق نگران‌کننده این است که تجمع در مسیر شمال می‌تواند به شکلی تصاعدی کرونا را گسترش دهد.

مسافران ورودی به مازندران تست کرونا می دهند

استاندار مازندران گفت: برای حفظ سلامت مردم و پیشگیری از انتشار ویروس، پایگاه های تست و سنجش کرونا از مسافران در مبادی ورودی استان دایر می شود.

احمد حسین زادگان در گفتگو با خبرنگاران به مصوبات مهم این جلسه اشاره و اضافه کرد: مقرر شد در مبادی ورودی استان پایگاه‌های با همکاری علوم پزشکی و راهداری برای تست مسافران وارده استان برای مقابله با انتشار ویروس کرونا دایر شود.

وی با اشاره به اینکه تاکید می‌شود مردم از سفرهای غیرضروری خودداری کنند، تصریح کرد: بهترین مکان برای پیشگیری از انتشار ویروس کرونا و مقابله با آن ماندن در منزل است و تعطیلات پیش روی در واقع برای سفرکردن نیست.

اخبار مرتبط:
تعقیب قضایی دست‌اندرکاران مراسم باغ جنت شیراز
تعقیب قضایی دست‌اندرکاران مراسم باغ جنت شیراز

دادستان شیراز با اشاره به انتشار تصاویری از هنجار شکنی یک فرد در مراسمی در باغ جنت این شهر، گفت: عوامل در صحنه و سایر دست اندرکاران این مراسم تحت تعقیب قضایی قرار گرفتند.

بابک زنجانی برای هواداران پرسپولیس پیام داد
بابک زنجانی برای هواداران پرسپولیس پیام داد

بابک زنجانی که خواهان خرید باشگاه پرسپولیس می‌باشد با انتشار پستی در کانال تلگرامی خود از هواداران این تیم خواهش کرد از مسئولان مربوطه درخواست کنند تا پروسه خرید پرسپولیس انجام شود.

محمدباقر خرازی دبیرکل حزب الله ایران: جریان احمدی نژاد و جادوگرانش همچنان مشغول هستند
محمدباقر خرازی دبیرکل حزب الله ایران: جریان احمدی نژاد و جادوگرانش همچنان مشغول هستند

سید محمدباقر خرازی دبیرکل حزب الله ایران: با اشاره رهبری معظم آتش توپخانه حزب الله را خاموش کردم ولی در عین حال جریان او و جادوگران وی همچنان مشغولند تا کی ودوباره ظاهر وفعال شوند

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است