کد خبر : 102296
انتشار : ۱۳۹۸/۱۲/۰۴ - 13:49
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

مدیرعامل استقلال فردا معرفی می‌شود

مدیرعامل استقلال فردا معرفی می‌شود

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ مجمع عمومی باشگاه استقلال تهران قرار است فردا با حضور سرپرست مدیرعاملی و اعضای مدیره باشگاه در حضور مسعود سلطانی فر، وزیر ورزش و جوانان برگزار شود.

طی این جلسه ضمن بررسی صورت حساب‌های مالی باشگاه طی سال گذشته و بررسی بدهی‌های این باشگاه قرار شده مدیرعامل جدید این باشگاه هم معرفی شود.

طی روزهای اخیر شنیده می‌شد که اسماعیل خلیل زاده، عبدالرضا موسوی و یا حتی علی فتح الله زاده به عنوان مدیرعامل جدید معرفی خواهند شد که این اتفاق عملی نمی‌شود و قرار است مدیرعامل جدید یک فرد خارج از کادر مدیریتی فعلی این باشگاه باشد.

اخبار مرتبط:
تله‌ها و کلاهبرداری‌ سیستماتیک در فضای مجازی
تله‌ها و کلاهبرداری‌ سیستماتیک در فضای مجازی

این روزها اخبار و توصیه‌های بسیاری ازسمت معاونت‌ها و روابط عمومی سازمان‌های دولتی و قانونی دریافت می‌کنیم که روی هر لینکی کلیک نکنید، یا به فلان سرشماره اعتماد نکنید، حتی کار تا آن‌جا پیش رفت که سامانه ثنا که خودش یک سامانه قانونی است و افراد حقوقی و حقیقی را هنگام ورود تفکیک می‌کند؛ برای ثبت نام نیاز به شماره سریال شناسنامه و کد ملی ما دارد.

استاندار اصفهان: پروژه‌های زیست‌محیطی مقطعی و نمادین نباشد
استاندار اصفهان: پروژه‌های زیست‌محیطی مقطعی و نمادین نباشد

استاندار اصفهان با تأکید بر اینکه طرح‌های درختکاری و زیست‌محیطی نباید به‌صورت مقطعی و نمادین اجرا شوند، گفت: یکی از چالش‌های پروژه‌های زیست‌محیطی کشور جزیره‌ای‌عمل‌کردن دستگاه‌هاست.

دستگاه‌های اصفهان برای مقابله باسامانه بارشی جدید آماده باش کامل هستند
دستگاه‌های اصفهان برای مقابله باسامانه بارشی جدید آماده باش کامل هستند

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با اشاره به تقویت سامانه بارشی از بعدازظهر امروز، از آماده باش کامل دستگاه‌های اصفهان برای مقابله با حوادث احتمالی خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است