کد خبر : 102126
انتشار : ۱۳۹۸/۱۲/۰۴ - 09:56
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

یک کشته در اثر انفجار مین در قصرشیرین

یک کشته در اثر انفجار مین در قصرشیرین

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ مرادعلی تاتار روز یکشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: در این حادثه یکی از عشایر منطقه تنگاب از توابع بخش مرکزی شهرستان در حین تعلیف احشام با مین به جا مانده از جنگ تحمیلی برخورد کرد و در دم جان باخت.

وی اظهار داشت: از ابتدای امسال تاکنون این نخستین مورد انفجار مین به جا مانده از دوران جنگ تحمیلی است که منجر به فوت می شود.

با گذشت سال ها از پایان جنگ تحمیلی، مرزنشینان مناطق غربی استان کرمانشاه همانند ساکنان سایر مناطق مرزی همچنان قربانی مین های خاموش و انفجار مهمات عمل نکرده هستند.

جشن پاکسازی ۷۰۰ هزار هکتار از زمین های آلوده به مین استان کرمانشاه بهمن ماه سال ۹۱ با حضور مسوولان برگزار شد اما با این وجود از آن زمان تاکنون چند مورد برخورد خودرو یا انسان با مین های باقی مانده از زمان جنگ تحمیلی در نواحی مرزی این استان مشاهده شده است.

اکنون شرکت های مین زدایی وابسته به وزارت دفاع در مناطق آلوده قصرشیرین مشغول بازنگری و پاکسازی اراضی آلوده به مین هستند.

با وجود تلاش بی وقفه نیروهای پاکسازی میدان های مین، تاکنون تعدادی از مردم مناطق مرزی استان کرمانشاه به ویژه مرزداران، عشایر و نیروهای پاکسازی زمین های آلوده به مین در شهرستان قصرشیرین در اثر برخورد و یا انفجار مین و مهمات به جا مانده از دوران جنگ تحمیلی شهید، جانباز، مجروح و معلول شده اند.

قصرشیرین در غرب کرمانشاه با بیش ۲۷ هزار تن جمعیت دارای ۱۸۶ کیلومتر مرز با عراق است که در زمان جنگ تحمیلی ۲ سال کامل در اشغال نیروهای بعثی عراق بود و جنگ هشت ساله تحمیلی از این منطقه غربی کشورمان آغاز شد و آخرین نقطه پایان جنگ نیز این منطقه بود.

اخبار مرتبط:
کاخ سفید: ویتکاف پیشنهاد مفصل و قابل قبولی به ایران ارائه کرده / پذیرش این پیشنهاد به نفع ایران است
کاخ سفید: ویتکاف پیشنهاد مفصل و قابل قبولی به ایران ارائه کرده / پذیرش این پیشنهاد به نفع ایران است

سخنگوی کاخ سفید در پی اعلام وزیر خارجه ایران مبنی بر سفر همتای عمانی خود به تهران برای ارائه پیشنهاد آمریکا ادعا کرد که استیو ویتکاف فرستاده ویژه دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا «پیشنهاد مفصلی» به جمهوری اسلامی ایران ارائه کرده است.

اکسیوس: پرسش مهم در مورد پیشنهاد مکتوب آمریکا به ایران این است که تأسیسات غنی‌سازی کنسرسیوم منطقه‌ای کجا قرار خواهد داشت / آمریکا می‌خواهد این تأسیسات در خارج از ایران قرار داشته باشند
اکسیوس: پرسش مهم در مورد پیشنهاد مکتوب آمریکا به ایران این است که تأسیسات غنی‌سازی کنسرسیوم منطقه‌ای کجا قرار خواهد داشت / آمریکا می‌خواهد این تأسیسات در خارج از ایران قرار داشته باشند

مقام‌های آمریکایی می‌گویند پیشنهاد مکتوب ایالات متحده به ایران تلاشی است برای حل مسئله‌ای که موجب بن‌بست در مذاکرات شده است؛ غنی سازی.

نیویورک‌تایمز: در پیشنهاد آمریکا، از ایران خواسته شده که غنی‌سازی اورانیوم را متوقف کند و یک کنسرسیوم منطقه‌ای ایجاد شود
نیویورک‌تایمز: در پیشنهاد آمریکا، از ایران خواسته شده که غنی‌سازی اورانیوم را متوقف کند و یک کنسرسیوم منطقه‌ای ایجاد شود

نیویورک‌تایمز می گوید در پیشنهاد آمریکا، از ایران خواسته شده که به‌طور کامل غنی‌سازی اورانیوم را متوقف کند و پیشنهاد شده که یک کنسرسیوم منطقه‌ای بسفر کوتاه وزیر خارجه عمان به تهران برای ارائه عناصر پیشنهاد آمریکا رای تولید انرژی هسته‌ای ایجاد شود که شامل ایران، عربستان سعودی و دیگر کشورهای عربی و همچنین ایالات متحده باشد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است