کد خبر : 101990
انتشار : ۱۳۹۸/۱۲/۰۳ - 11:10
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

کیهان هم از اصولگرایان انتقاد کرد

کیهان هم از اصولگرایان انتقاد کرد

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ باید به آسیب‌شناسی و بازخوانی روند سیاسی و اجتماعی انتخابات پرداخت و به فکر ارتقای کیفی آن بود. یکی از راه‌های اصلی برای ارتقای کیفیت انتخابات و نتیجه آن، ایجاد زمینه‌های حقوقی، سیاسی و اجتماعی رقابت برنامه‌ها و ایده‌ها به‌جای رقابت اشخاص، جریان‌ها و شعارهاست. اگر در انتخابات به‌جای اشخاص و لیست‌ها، برنامه‌های روشن و قابل سنجش با یکدیگر رقابت کنند، در طول دوره نمایندگی ـ و ریاست جمهوری ـ بهتر می‌توان منتخبان را مورد ارزیابی قرار داد و آنها را مورد پرسش و یا بازخواست قرار داد. یکی از ابزارهای مهم برای زمینه‌سازی چنین هدفی، عملیاتی کردن «سیاست های کلی انتخابات» است که مهرماه سال ۱۳۹۵ از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی ابلاغ شد و متاسفانه تاکنون اجرایی نشده است. اصلاح و بازنگری در قانون انتخابات با هدف افزایش کیفیت رقابت، رفع نقایص حقوقی و بستن منافذ سوءاستفاده‌ها و تخلفات، باید یکی از دستورات کاری مجلس یازدهم باشد.
– جریان انقلابی در عرصه سیاست‌ورزی نیاز به بازنگری جدی و عاجل دارد. انتخابات مجلس یازدهم ضعف‌های این جریان در عرصه سیاست‌ورزی را یک‌بار دیگر به‌شکل جدی و نگران کننده‌ای در معرض دید قرار داد. ارائه لیست واحد در دقیقه ۹۰ هرچند مثبت بود اما رسیدن به لیست واحد، پاسخگوی ضعف‌ها در شیوه و محتوای سیاست‌ورزی جریان مذکور نیست. جریان انقلابی نباید از نقد درون‌تشکیلاتی و درون‌گفتمانی هراس داشته باشد. این جریان به‌عنوان منتقد وضع موجود، باید برای عبور از این وضعیت و رسیدگی به مطالبات واقعی و اصلی جامعه، پیش از هر چیز نیازمند نقد خود است. هراس از برخی تبعات ضمنی نقد درونی ـ مانند سوءاستفاده سیاسی جریان رقیب ـ نباید این جریان را دچار خودسانسوری و چشم‌پوشی از ضعف‌ها کند.

اخبار مرتبط:
پاک‌نژاد: شرایط فروش نفت ایران همانند شرایط قبل از اسنپ‌بک است
پاک‌نژاد: شرایط فروش نفت ایران همانند شرایط قبل از اسنپ‌بک است

وزیر نفت با تأکید بر تداوم صادرات نفت کشور، گفت: فروش نفت ایران همانند دوره قبل از اسنپ‌بک ادامه دارد و هرگونه نوسان در میزان فروش، نتیجه پویایی بازار و تغییر شاخص‌های قیمتی و تحولات بین‌المللی است.

دستور آماده‌باش وزیر کشور به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
دستور آماده‌باش وزیر کشور به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان

وزیر کشور، در پی اعلام هشدار قرمز هواشناسی برای استان‌های فارس، بوشهر، هرمزگان و کرمان به استانداران مربوطه و سازمان مدیریت بحران دستور آماده‌باش صادر کرد.

قیمت هرکیلو زعفران به ۱۸۰ میلیون تومان رسید
قیمت هرکیلو زعفران به ۱۸۰ میلیون تومان رسید

عضو شورای ملی زعفران با اشاره به رشد ۲ برابری قیمت زعفران نسبت به سال گذشته گفت: هر کیلو زعفران سوپرنگین بین ۱۶۰ تا ۱۸۰ میلیون تومان قیمت دارد که افزایش هزینه نهاده‌ها، خدمات، کارگر، حمل‌ونقل و سوخت در افزایش قیمت‌ها دخیل بوده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است