کد خبر : 101990
انتشار : ۱۳۹۸/۱۲/۰۳ - 11:10
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

کیهان هم از اصولگرایان انتقاد کرد

کیهان هم از اصولگرایان انتقاد کرد

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ باید به آسیب‌شناسی و بازخوانی روند سیاسی و اجتماعی انتخابات پرداخت و به فکر ارتقای کیفی آن بود. یکی از راه‌های اصلی برای ارتقای کیفیت انتخابات و نتیجه آن، ایجاد زمینه‌های حقوقی، سیاسی و اجتماعی رقابت برنامه‌ها و ایده‌ها به‌جای رقابت اشخاص، جریان‌ها و شعارهاست. اگر در انتخابات به‌جای اشخاص و لیست‌ها، برنامه‌های روشن و قابل سنجش با یکدیگر رقابت کنند، در طول دوره نمایندگی ـ و ریاست جمهوری ـ بهتر می‌توان منتخبان را مورد ارزیابی قرار داد و آنها را مورد پرسش و یا بازخواست قرار داد. یکی از ابزارهای مهم برای زمینه‌سازی چنین هدفی، عملیاتی کردن «سیاست های کلی انتخابات» است که مهرماه سال ۱۳۹۵ از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی ابلاغ شد و متاسفانه تاکنون اجرایی نشده است. اصلاح و بازنگری در قانون انتخابات با هدف افزایش کیفیت رقابت، رفع نقایص حقوقی و بستن منافذ سوءاستفاده‌ها و تخلفات، باید یکی از دستورات کاری مجلس یازدهم باشد.
– جریان انقلابی در عرصه سیاست‌ورزی نیاز به بازنگری جدی و عاجل دارد. انتخابات مجلس یازدهم ضعف‌های این جریان در عرصه سیاست‌ورزی را یک‌بار دیگر به‌شکل جدی و نگران کننده‌ای در معرض دید قرار داد. ارائه لیست واحد در دقیقه ۹۰ هرچند مثبت بود اما رسیدن به لیست واحد، پاسخگوی ضعف‌ها در شیوه و محتوای سیاست‌ورزی جریان مذکور نیست. جریان انقلابی نباید از نقد درون‌تشکیلاتی و درون‌گفتمانی هراس داشته باشد. این جریان به‌عنوان منتقد وضع موجود، باید برای عبور از این وضعیت و رسیدگی به مطالبات واقعی و اصلی جامعه، پیش از هر چیز نیازمند نقد خود است. هراس از برخی تبعات ضمنی نقد درونی ـ مانند سوءاستفاده سیاسی جریان رقیب ـ نباید این جریان را دچار خودسانسوری و چشم‌پوشی از ضعف‌ها کند.

اخبار مرتبط:
ساکت: حمل‌ونقل پاک به بخشی پایدار از زندگی شهری اصفهان تبدیل می‌شود
ساکت: حمل‌ونقل پاک به بخشی پایدار از زندگی شهری اصفهان تبدیل می‌شود

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری اصفهان گفت: برای برقی‌سازی ناوگان با مدل منطقی و بدون هیجان‌زدگی پیش رفته‌ایم تا حمل‌ونقل پاک و هوشمند به بخشی پایدار از زندگی شهری اصفهان تبدیل شود.

محورهای غرب و جنوب اصفهان برفی و مه‌آلود است
محورهای غرب و جنوب اصفهان برفی و مه‌آلود است

رئیس اداره مدیریت راه‌های استان اصفهان گفت: در حال حاضر محورهای غرب و جنوب اصفهان برفی همراه با کولاک و مه آلود است.

۱۳ هزار هکتار در اصفهان آماده سرمایه‌گذاری برای جنگل‌کاری اقتصادی است
۱۳ هزار هکتار در اصفهان آماده سرمایه‌گذاری برای جنگل‌کاری اقتصادی است

مشاور رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور و مجری طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت گفت: ۱۳ هزار هکتار عرصه در اصفهان آماده سرمایه‌گذاری برای جنگل‌کاری اقتصادی می‌شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است