کد خبر : 101684
انتشار : ۱۳۹۸/۱۲/۰۱ - 08:53
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

کرونا چگونه منتقل می‌شود؟

کرونا چگونه منتقل می‌شود؟

به گزارش سایت خبری مدآرا،همه‌گیری کرونا ویروس جدید که از کشور چین آغاز شد و همچنان در حال بیماری‌زایی است. باید توجه کرد که این ویروس می‌تواند منجر به ایجاد علایمی نظیر تب، سرفه و تنگی نفس شده و در موارد کمی نیز می‌تواند موجب عفونت شدید و حتی مرگ شود. این ویروس اولین بار، از حیوانات آلوده‌ای که در کشور مبدا یعنی چین خرید و فروش و مصرف می‌شدند، به انسان منتقل شده، اما اکنون اکثر موارد ابتلا به وسیله تماس انسان آلوده و مبتلا به بیماری، با فرد سالم اتفاق می‌افتد.

طبق بررسی‌ها مشخص شده است که انتقال این ویروس از طریق تماس مستقیم با فردی که دارای علائم ابتلا به آن است و از طریق قطرات تنفسی و دست دادن، امکان پذیر است.

در همین زمینه بخوانید: 

همچنین بنابر اعلام سازمان نظام پزشکی، دوره نهفتگی بیماری ناشی از کرونای جدید، بین دو تا ۱۴ روز (به‌طور معمول یک هفته) است. این بیماری اغلب با تب و سرفه و سایر علائم تنفسی بروز می‌­کند. البته در این بیماری آبریزش بینی و عطسه کمتر از سایر ویروس‌­های تنفسی دیده می‌شود. در موارد شدید بیماری کرونا ویروس، تنگی نفس ایجاد می‌­شود. به ­طور متوسط چهار روز تا بستری شدن بیماران مبتلا به کرونا ویروس طول کشیده است.

این ویروس در اکثر موارد علائم بالینی خفیف ایجاد می‌کند که این امر سبب نشر بیشتر ویروس از طریق افراد با علائم خفیف می­‌شود.

برهمین اساس وزارت بهداشتی‌ها بارها و بارها تاکید کرده‌اند که مردم حتما برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند. از دست دادن و روبوسی کردن پرهیز کرده، دست‌های خود را مرتبا با آب و صابون بشویند.

اخبار مرتبط:
ظریف: آمریکا توهم را کنار بگذارد تا تفاهم امکان‌پذیر کند/ نه شرق‌گرا و نه غرب‌گرا، ایران گرا هستیم
ظریف: آمریکا توهم را کنار بگذارد تا تفاهم امکان‌پذیر کند/ نه شرق‌گرا و نه غرب‌گرا، ایران گرا هستیم

ظریف گفت: اگر کسی گمان کند می‌تواند اراده‌ی ما را در هم بشکند — چه رسد به واداشتن ما به تسلیم کامل، همان‌گونه که برخی دچار چنین توهمی شده بودند — سخت در اشتباه است. اما آن‌ها می‌توانند با ایران به تفاهم برسند، برای اینکه این مسیر در چارچوبی صلح‌آمیز و شفاف ادامه یابد پس بیایید این توهم را کنار بگذارید.

اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه مصاحبه‌کننده با فائزه هاشمی
اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه مصاحبه‌کننده با فائزه هاشمی

قوه قضاییه از اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه مصاحبه‌کننده با فائزه هاشمی خبر داد.

آیت‌الله جنتی: نگاه تمدن غرب به زنان استثماری است
آیت‌الله جنتی: نگاه تمدن غرب به زنان استثماری است

دبیر شورای نگهبان تاکید کرد: نگاه تمدن غرب به زنان، نگاهی به تمام معنا استثماری است و به همین دلیل در ارائه یک الگوی قابل اتکا ناتوان مانده است، در حالی که در دیدگاه اسلام زنان از کرامتی غیرقابل خدشه برخوردارند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است