کد خبر : 100673
انتشار : ۱۳۹۸/۱۱/۲۴ - 11:51
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

واکنش به دستور منع فروش بادکنک در روز ولنتاین/ رییس اتحادیه صنف خرازی فروشان: فروش بادکنک با رنگ و در قالبی خاص تبلیغ فرهنگ بیگانگان است

واکنش به دستور منع فروش بادکنک در روز ولنتاین/ رییس اتحادیه صنف خرازی فروشان: فروش بادکنک با رنگ و در قالبی خاص تبلیغ فرهنگ بیگانگان است

به گزارش سایت خبری مدآرا، رییس اتحادیه صنف خرازی فروشان به خبر منتشره درباره ممنوعیت فروش بادکنک در روز خاص (ولنتاین) واکنش نشان داد.

«حسین دکمه‌چی» اظهار داشت: پیرو خبر منتشره درباره ممنوعیت فروش بادکنک در روز خاص هیچ گونه نامه یا دستوری از سوی پلیس یا ارگان دولتی دیگری به اتحادیه نداشتیم.

وی با تایید بر تکذیب این موضوع گفت: برابر روال سنوات گذشته و تصمیمات داخلی این اتحادیه به اطلاع اعضا رسیده و آنان موظف به رعایت ضوابط مقرر هستند.

رییس اتحادیه صنف خرازی فروشان گفت: در ایام مبارک دهه فجر تعداد زیادی بادکنک جهت انجام مراسم برگزاری سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی توزیع شده که خبرنگاری از اینجانب پیگیر کمبود بادکنک در بازار شده بود و به وی اعلام کردم هیچ کمبودی در این خصوص وجود ندارد.

دکمه چی تاکید کرد: فروش بادکنک با رنگ و در قالبی خاص تبلیغ فرهنگ بیگانگان است و بایستی این موضوع انجام نشود که متاسفانه سایر اصناف نیز اقدام به فروش آن می کنند و فعالیت آنان در حوزه اتحادیه صنف خرازان نیست.

وی خاطر نشان کرد: این اتحادیه صرفا وظیفه اطلاع رسانی در خصوص رعایت قوانین را دارد و اهرم اجرایی، سایر دستگاه های ذی ربط هستند.

رییس اتحادیه صنف خرازی فروشان با تشکر از نیروی انتظامی و حمایت های بی دریغ این نیرو اظهار امیدواری کرد که در هر صورت رسالت خاص رسانه ای باعث تامین خوراک رسانه های معاند نشود.

اخبار مرتبط:
آتش‌نشانان اصفهان کفاشی شعله‌ور را نجات دادند
آتش‌نشانان اصفهان کفاشی شعله‌ور را نجات دادند

سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان از اطفای حریق در یک واحد کفاشی در اصفهان خبر داد.

آمادگی کامل راهداری اصفهان برای اجرای طرح زمستانی ۱۴۰۴
آمادگی کامل راهداری اصفهان برای اجرای طرح زمستانی ۱۴۰۴

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای اصفهان گفت: طرح راهداری زمستانی امسال با همکاری همه دستگاه‌های امدادی و با خدماتی گسترده‌تر از سال گذشته اجرا می‌شود.

یوسف‌زاده: بزرگراه‌های اصفهان در صدر مرگ‌های جاده‌ای قرار دارند
یوسف‌زاده: بزرگراه‌های اصفهان در صدر مرگ‌های جاده‌ای قرار دارند

مدیرکل دفتر فنی استانداری اصفهان با اشاره به افزایش تصادفات در روزهای اخیر گفت: بزرگراه‌های اصفهان در صدر مرگ‌های جاده‌ای قرار دارند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است