کد خبر : 99732
انتشار : ۱۳۹۸/۱۱/۱۴ - 17:25
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

سنگک، نان ایرانی از تولیدی گندم تا پخت

سنگک، نان ایرانی از تولیدی گندم تا پخت

پیامبر اکرم “ص” فرمودند:

نان را گرامی دارید زیرا خداوند آن را از برکات آسمانی فرو فرستاده و از برکات زمین بیرون آورده است.

سنگک نانی است که فقط در ایران رایج است. بنابراین آن را می‌توان نان ملی ایران نامید. نان سنگک که از نظر مزه، طعم و همچنین هضم آسان و سلامت، بهترین نان ایران و شاید هم دنیا باشد.

نان سنگک برای کودکان بسیار مفید است، مخصوصاً برای دورانی که سلول‌های عصبی در حال رشد هستند، آهن موجود در نان سبوس دار”نان سنگک”سبب باهوشی کودکان می‌شود.

سبوس در واقع فیبر است که جذب قند و چربی را آهسته یا حتی متوقف می‌کند. به همین دلیل مصرف نان سنگک که سبوس دارد، به جای نان‌های سفید در بیماران مبتلا به دیابت، چربی خون بالا، بیماری‌های عروقی، سرطان‌های گوارشی و افراد چاق توصیه می‌شود.

اخبار مرتبط:
نیروهای اورژانس اصفهان پای فرسودگی تجهیزات می‌سوزند
نیروهای اورژانس اصفهان پای فرسودگی تجهیزات می‌سوزند

رئیس اورژانس اصفهان بااشاره به کاهش شدید بودجه اورژانس گفت: بودجه اورژانس اصفهان یک‌سوم استان‌های هم‌رده است، فشار مالی باعث فرسودگی تجهیزات و تهدید جدی خدمت‌رسانی شده است.

رئیس اورژانس کشور مطرح کرد؛ فرسودگی و فشار معیشت در کمین امدادگران
رئیس اورژانس کشور مطرح کرد؛ فرسودگی و فشار معیشت در کمین امدادگران

رئیس اورژانس کشور گفت: ۳۰هزار نیروی اورژانس در بیش از ۳۴۰۰ پایگاه هر ساله ۶ میلیون مأموریت انجام می‌دهند، اما زندگی شخصی و سلامت روانشان قربانی فشار کار و کمبود حمایت‌ها شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است